Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipertansiyon ve kalp duvarında kalınlaşma nedeniyle askerlik durumum ne olur?

abguveen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 3 aylık askerdim fakat hipertansiyon ve kalp duvarında kalınlaşma nedeniyle izine geldim doktor holter ve eko istedi holter sonucumun ortalaması 150-100 çıktı ve kalpte kalınlaşma başladığını söyledi beni 42B-1 den heyete sevk etti yarın heyete çıkacağım sizce sonuç ne olur

Merhabalar burada ki tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bende askerde hipertansiyon ve kalp duvarlarında kalınlaşma görüldüğü için 6 ay hava değişimi verdiler hekim beni 42-B den sevk etti fakat heyet 42-c verdi hava değişimimin bitmesine 3 ay kaldı tekrardan gidip başvuru yapabilir miyim ve bundan sonra bana askerlik yaptırırlar mı ?

Hava değişimin de (smk) sonradan muayene kaydıyla varmı?
Elverişsiz raporu vereceklerini düşünüyorum
abguveen

6 ay hava değişimi aldım fakat smk vs bişey söylemediler. Bunu nasıl öğrenebilirim ayrıca smksız olursa ne olacak ?

abguveen
Bir önemi yok takma kafaya.

6 ay hava değişimi almışsın,sonraki gitmende büyük ihtimal muaf olacaksınız.

Merhaba kolay gelsin buraya daha öncesinde yazmıştım hipertansiyondan dolayı 6 ay hava değişimi almıştım hava değişimimin bitmesine bir ay kaldı aynı semptomlar devam ediyor sizce beni muaf ederler mi ?

Kardeşim naptın ? Bende 1 haziranda teslim olacaktım ama bazı şikayetlerim üzerine doktora gittim, kalp duvarımda kalınlaşma olduğunu ve hipertansiyondan şüphelendiğini söyledi. Holter testi için 14 hazirana gün verdiler. muhtemelen askeri hastaneden holter işi halledilecek.

OğuzHan112

Merhaba hocam iyi günler daha önce de konuşmuştuk 6 ay hava değişimi almıştım dün eko çektirdim kalp duvarında kalınlaşma 0.2 artmış görünüyor yarın doktora görünücem tekrardan tansiyonum 16/12 - 16/9 arasında gidip geliyor sence sonuç ne olur

umut2135

Merhaba hocam ben yüksek tansiyon ve kalp kasında kalınlaşmadan dolayı 6 ay hava değişimi aldım hava değişiminin bitmesine 15 gün kaldı tekrardan başladım işlemlere eko çektirdim ve kalınlaşma devam ediyor. Tansiyonumda 16/12 ve 16/9 arasında oynuyor ben bu süreçte pek ilaç kullanmadım sizce durum ne olur

OğuzHan112

Hocam merhaba sabah sonuçlarımı kardiyoloji doktoruna verdim ilacımı yükseltti ve hemen heyete sevk etti beni holter sonucu bile istemedi 42-B1 yazdı kağıda yolladı heyete holter sonucunun olmaması problem olur mu

Hocam çok teşekkür ederim bugün muaf oldum dediğiniz oldu askerliğimin bitmesine 65 gün kala elverişli değildir dediler ama sorun değil her şey için teşekkür ederim

Üst Alt