Kaptan kardeş . Bu siteye yıllar önce giriş yapıp sizin bu rahatsızlığın la ilgili yorum yapmıştım. Aynı rahatsızlıktan bendede var bu rahatsızlığı 1998 yılında bulmuşlardı bende . Uzun yiilar spor yaptım en egrasif ve kondusyona dayalı bir iş yaptım yıllarca lakin hiç bir sıkıntı çekmedim. Öyle ki dokturlar conned 100 mg diye bir hap vermişlerdi bana ve bunu
Kullanmamam halinde ani kalp kirizi geciregegimi söylediler. Bu platformdan bir çok insanla telefonla konuştum. Onlarda soeyledim, belki bu hastalık kişiden kişiye özeldir bilmiyorum fakat bende hiç bir problem olmadı küçük olaylar var mesela merdiven çıkmada eskisi gibi değilim, artık uzunmesfe kosamiyo m eskisi gibi spor yapamıyorum fakat başkaca bir problemim yok. Benim kalp duvar kalınlıkları 2.73 falan gibi son derece kalın, bi doktor alkolle yıkama ameliyatı hatta kalp değişimi falan dediler ama ben şimdi son derece iyi m. AMA bakın bunlar bana özel ve tekrar etmek istiyorum birazcikta moralle ilgili bi durum, ELBETTE ki kesinlikle bilim ve doktor tavsiyesi iyileşmek ve sağlık için elzem ama rahat olun tavsiyesi de vermeden gecemicem. Telefon da sormak istedikleriniz varsa 0505 541 8958 arayın konuşalım.Allah yardımcımız olsun ...