Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipertrofik kardiyomiyopati hastasıyım. Malulen emekli olabilir miyim?

nkb95

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese selam;

sitemize yeni üye oldum. öncelikle böyle bir setiye hazırlayan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

ben
hipertrofik kardiyomiyopati hastasıyım %100 iş göremez raporu verdiler bu rapora istinaden malulen emekli olma şansım nedir bu hastalıktan dolayı malulen emekli olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Mrb

Siteye hoş geldiniz , bede benzer hastalığın 1 evresindeyim ve yüzde 50 oranım mevcut . Merak ederseniz açmış olduğum başlıkları okuyunuz... Emeklilik konusunda ise
ilk işe giriş tarihiniz ?
SSK , BAĞ-KUR , EMEKLİ SANDIĞI ?
Yaş? ... gibi ayrıntıları yazmanız lazım . . .

ilk işe giriş tarihim 1994 ssk pirim gün sayım 3200 öğrendiğim kadarıyla raporumu şuan kocatepe sgk sağlık üst kuruluna göndermişler incelenmesi için

Emeklilik konusunda sitede net bilgiler verecek bir çok arkadaş mevcut ve mutlaka cevaplarlar ama ben bu konuda yeterli değilim . . .

Sitede bu tür sorulara verilen ve tavsiye edilen vergi indirimi ile erken emeklilik SSK çalışanlarının böyle bir hakkı var . . .

Merhaba herkese bende hipertrofik kardiyomoyopati hastasiyim gecen sene kalici kalp pili takildi ardindan malulen emeklilige basvurdum kardiyoloji doktoru %80 yazdi rapora sansim var diye dusundum ama red geldi itiraz ettim Ankara da red etti elimde herhangi bir ozurlu raporum yok calisamiyorum 4 sene oncede 10 mt yuksekten dustum platin yok ama bi cok kemikte kiriklar oldu bunlardan kalan hareket kisitlamasi var nasil bir yol izlemem gerekiyo bana lutfen bilgi sahibi olan arkadaslar yardimci olurmusunuz simdiden cok tesekkurler..

glsn43
Red gerekçesini, doğum tarihi, sigorta girişi, prim gün sayısı gibi detayları paylaşırsanız farklı önerilerde bulunulabilir.

Red olan dilekcelerde gerekce belirtilmiyor.03 06.1981 dogumluyum sigorta girisi 10.10.2000 pirim gun sayim 2500 tesekkurler

İlk sigorta başlangıcınızda rahatsızlığınız var mıydı?

İyiaksamlar Sigorta baslangicimda rahatsizligim yoktu 2010 yilinda ogrendim hastaligimi ayrica anne tarafimdan annem dahil 4 kisi bu hastaliktan vefat etti yani ailede ani ölümler var genetikmiş ben yine emekliliğemi başvurayim yoksa engelli raporumu alayim

glsn43

Malul derecede işgücü kaybınız olmadığı gerekçesiyle reddedilmiş olmalı. Ama bu gerekçe mutlaka size yazılı olarak verilmeliydi. Neden verilmemiş, anlamadım.

Maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak durumda olduğunuzu düşünüyorsanız, ben olsam bir daha başvururum. Mümkünse başka bir ilde birkaç gün çalışır, oradaki sigorta müdürlüğüne başvuru yaparım.

Üst Alt