merhaba. yaşım 25. bir fabrikada işçi olarak çalışmak üzere başvuruda bulunmuştum. ağır ve tehlikeli işler raporu adı altında bir rapor almam söylendi. bu raporu aldıgım sırada doktor şüphesi ile kardiyolağa sevkedildim. ve bu rahatsızlıga sahip oldugum belgelendi. iş iptal oldu tabiki bu rahatsızlık çıkınca. sonra öğrendiğime göre Fizik muayene ve laboratuar sonuçlarıyla hipertrofik kardiyomiyopati tanısı konulan ve asemptomatik olan hastalar % 50 sağlık heyeti ile rapora sahip oluyorlarmış. özel kardiyoloji merkezinden ekg holter vs. çeşitli yazılı sonuçlarım elimde mevcut. rapor için başvurdugum devlet hastenesinin kalp doktorundanda böyle yazılı bi rapor aldım. ve şubat ayındaki heyet sıramı bekliyorum. yalnız o altı çizili noktada laboratuar sonucundan bahsediliyor kafama o nokta takıldı. benden ekstra bi kağıt bir sonuç isterlermi? elim boş dönermiyim? fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. teşekkürler.
ayrıca eklemek isterim; bir başka platformda bir doktor "Muayene ve EKO bulgularınıza göre çok farklı oranlar (hatta tamamen normal bir durum bile) söz konusu olabilir" demiş özür oranı alırken. açıkcası tedirgin oldum.
ayrıca eklemek isterim; bir başka platformda bir doktor "Muayene ve EKO bulgularınıza göre çok farklı oranlar (hatta tamamen normal bir durum bile) söz konusu olabilir" demiş özür oranı alırken. açıkcası tedirgin oldum.