Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipofiz makro adenomi hastalığından askerlikten nasıl muaf olabilirim?

world56

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
35/40/15mm boyutlarında hipofiz makro adenomum var. Bu hastalık 4 senedir devam ediyor ve tedavi görüyorum. Bu sene Gataya gittim 1 sene ertelediler, seneye bu hastalıktan nasıl muaf olabilirim?

ben 97 ameliyat gecirmiştim. öyle başvurdum askerlik için önce ankara mevki hastanesin deki yüzbaşı doktor ben askere er olarak askerliğe elverişli değildir yardımcı sınıflarda askerlik yapabilir diye sonra askere gittim 1 hafta olunca ben tekrar hastaneye sevki
mi istedim onlarda beni konya da askerlik yaparken ankara gülhaneye sevk ettiler burada endokrin bölüm başkanı bi albaydan bi ton fırça yedim sen kendinmi askere gitmek istein diye ben de yüzbaşı doktor yolladı deddim sen o yüzbaşının adını ver bakayım dedi bana

neyse gülhanede 20 gün ayttıktan sonra çürük raporumu aldım

gecen ay da ankara numune hastanesinden özürlü raporu için başvurdum %60 rapor verdiler onu da defterdarlıa verdim maliyede aynen %60 olrak onaylandı

hocam bide ayrıyetten yaş kaç benim de sana sormak istediğim bi kaç soru varda

Büyük olasılıkla bir sonraki kontrolde muafiyet için gerekli raporu verirler...

Üst Alt