Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipokalemi ile hangi oranda rapor alabilirim?

Buse3

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, 15 yıldır çapada hipokalemi takipli hastasıyım. Acillik olmamla birlikte orada dosyam açıldı ve hâlâ takipler sürüyor. Rahatsızlığım, böbreklerimdeki kaçaklar nedeniyle sürekli potasyum atıyorum; ilaçlarla engellenemiyor ve günlük hayatımı felç olarak yaşıyorum. Topallamalar, vücudu tamamen kaybetme, gece uyurken bile fark etmeden felç oluyorsunuz. Günlük yaşamda yürüyebiliyorsam normal seviyede, ama iki saat sonra yine aynı şeyler oluyor. Sıcakta düşüyor, soğukta düşüyor, klimada düşüyor. Fazla yürürseniz, spor yapsanız veya beslenme öğünü kaçsa düşüyor. Yarı felç, nefesAlamama, kusma, tam felç geçirme ve düzelince yaşanılan hamlık, psikolojik yorgunluğu hiç sormayın. Özel sektörde bu konuda acımasız. Kendimi anlatmaya çalışsam işten olma durumu oluşuyor; anlatmasam çektiğim sıkıntılar yüzünden işe sebepsiz gidememek zorunda kalıyorum. Doktorum rapor almamı söyledi, beni yönlendirdi ama bilmiyorum. Daha önce pek duyulmamış bir rahatsızlığı nasıl anlatacağım? Gelen nöbetler haricinde kan versem sağlam çıkıyorum. Hep sakladım zaten, işe almazlar diye korktum ama şu anda da sakladığım için daha zor durumdayım iç organlarımo etkiliyor bağırsaklar safra mide gibi bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekiyor buna benzer bir rahatsızlığı olan biri var mı yardımcı olabilir mi en azından özel sektörde evden çalışabilmek için elimde belge olsun istiyorum iş yükümü normal insanlar gibi bir tutmasınlar şirkette olsam ne zaman bir şey olacağını düşünmekten yanımda yakın birini bulmaktan yoruldum artık semptomları da arttığı için doktorun yönlendirmesiyle bilgi almak istedim.

Üst Alt