Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipotiroidi hastasiyim. Askerlikten muaf olur muyum?

charmeleon

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar suan ben kars da askerlik yapmaktayim . Hipotiroidi hastaligim var cok zorluk cekiyorum acemi birlikte askeri hastanedeki komutan ilacimi kesmemi soyledi hastalagim yavasca bozuluyor. 2 gun once kars devlet hastanesine gittim.doktor hic ilgilenmedi cok basit bi hastalik deyip gecti. Acaba ne yapmam.lazim askerlikten muaf olma sansim varmi?

bu rahatsızlıktan dolayı muaf olmanız hastalığınızın derecesine bağlı yani nodül falan varsa belki ama sadece hipotroidi den zor revire çıkıp kendinizi iyi hissetmediğinizi ve ilaçları kullanmak istediğinizi belirtin yardımcı olmaları gerekir

Nodul ne oluyor acaba tam bilmiyorum ama askere gelmeden once gunde 2 tane 50mg euthrx ilaci kullaniodum. 1 ay once serbest ts4 0.80 tsh 3.47 diydi simdi 1 ay gecti tsh 4.46 serbest t4 0.97 olmus 1 ay sonra hastaligim.bozulcak acemi likte doktor dedi hastaligin bozulursa ilk hava degisimi alirsin eger Düzel mezse curuk alabilirsin felan filan dedi ama tam bilgim yok

işte dediğim gibi buna biz karar veremeyiz bulunduğun yerdeki revirden sevk alıpta gidebilirsin onlar değerlerine bakıp ya ilaç kullanmana izin verecekler yada her ne gerekiyorsa onu yapacaklar

Iste bulundugum yerde askeri hastane olmadigi icin sevk alamıyorum devlete sevk ediyor devlet teki doktor da ilgilenmedigi icin ne yapacagimi bilmiyorum

her dr aynı değil başka bir dr a muayene olursunuz eminim bir çıkar yol olacaktır

Üst Alt