Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hızlı hayat...

GypsyKing

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Degerlı arkadaslar, benım durumum bıraz farklı. ben barlardan cıkmayan, damarlarında kan yerıne alkol dolasan, bıgun bu kızla bugun su kızla hayatını gecıren bırıydım. a dan z ye butun uyusturucuları kullanan, hızlı bir hayatım vardı (eroin dısında). 4-5 yıl uyusturucu kullanımından sonra beynımde bı problem olustu ve su an ılac kullanıyorum.
Neysekı rahatsızlıgım basında farkedıldı ve uyusturucuyu kestım. 2 yıldır tedavı goruyorum. suan 28 yasındayım. Uyusturucu kullanmasam da alkol almaya basladım. eskı saglıgıma kavustum sayılır ,ama artık uyustrucu kullanmıyorum.
Sıteyı nette gezerken buldum ve bende yazayım dedım. Derler ya kafa saglıgı dıye işte en onemlısı o bence.
Saygılar

Sana bir şans tanınmış sağlığın ne kadar önemli olduğu ve sağlam vücudun ne kadar değerli olduğu.
Bunun üzerine artık hiçbir deneyim size bir şey kazandırmazda akıllandırmazda.
Bu şansı iyi değerlendirmeni tavsiye ederim.

ah beee arkadaşım yinede akıllanmamısınızki...sanırım beyninizde oluşan sorundan:)çünkü herşey bi yana beyin okadar önemliki bir sorun oluşmasına rağmen yine alkol alıyorum demissiniz:confused:umarım allah sizi alkol almanız gereken nedenlerden biran evvel kurtarır..geçmiş olsun...

Arkadaslar ınsan hastalanınca hasta ınsanları daha ıyı anlıyo_Onemlı olan hayata bakıs acısı bunu moral olsun dıye soylemıyorum.Hayatta zevk alıncak seylerı cınbızla tutup cıkarmak gerek.Kendımıze en buyuk yardımcı yıne kendımızdır saygılar.

Daha dozunda bi hayat daha uzun ve keyifli olur sanırım :)

Bülent çok yerinde bir laf etmişsin.....
Herşeyin bir sınırı var eğlenceninde.....
Hızlı hayat olarak bakamıcam ben bu arkadaşın yaşantısına ne yazıkki "mahvolmuş bir hayat" olarak bakıyorum....
"pembe aslında siyahtır..."
Bu tür arkadaşlar eğlendiklerini sanarken ölüme biraz daha yaklaşıyor...

Yok yok, ben bi sınır var demiyorum :) Herkesin sınırı kendine diyorum. Ama bedeni de harap etmemek lazım. Yani daha güzel yaşam için...

Biliyorum bülent o sınır insanın kendindeki sınır saten;)
insan kendini düşünmeli insan bedenini ve ruhunu harap etmemeli sonra acısı büyük oluyor...sözüm meclisten dışarı....
Akılsız başın cezasını ya ruh ya beden çekiyor:D:D:D

Üst Alt