Degerlı arkadaslar, benım durumum bıraz farklı. ben barlardan cıkmayan, damarlarında kan yerıne alkol dolasan, bıgun bu kızla bugun su kızla hayatını gecıren bırıydım. a dan z ye butun uyusturucuları kullanan, hızlı bir hayatım vardı (eroin dısında). 4-5 yıl uyusturucu kullanımından sonra beynımde bı problem olustu ve su an ılac kullanıyorum.
Neysekı rahatsızlıgım basında farkedıldı ve uyusturucuyu kestım. 2 yıldır tedavı goruyorum. suan 28 yasındayım. Uyusturucu kullanmasam da alkol almaya basladım. eskı saglıgıma kavustum sayılır ,ama artık uyustrucu kullanmıyorum.
Sıteyı nette gezerken buldum ve bende yazayım dedım. Derler ya kafa saglıgı dıye işte en onemlısı o bence.
Saygılar
Neysekı rahatsızlıgım basında farkedıldı ve uyusturucuyu kestım. 2 yıldır tedavı goruyorum. suan 28 yasındayım. Uyusturucu kullanmasam da alkol almaya basladım. eskı saglıgıma kavustum sayılır ,ama artık uyustrucu kullanmıyorum.
Sıteyı nette gezerken buldum ve bende yazayım dedım. Derler ya kafa saglıgı dıye işte en onemlısı o bence.
Saygılar