Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hızlı tren ile Konya'ya, oradan da indirimli otobüsle Antalya'ye gidebilir miyiz?

muharremm

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
kardeşlerim merhaba benim ögrenmek isdedigim bi konu var ben antalyaya hızlı trenle gitmek istiyorum ama malesef antalyaya hızlı tren yok ama konyaya hızlı tren var hızlı trenin anlaştıgı otobus firmaları var mesela siz hızlı trnle konyaya gidiyorsunuz konyadan inip anlaşmalı otobus firmasının otobusune biniyorsunuz bu otobuşler ücretlimi kardeşlerim

Evet ücretli.
Hatta Konya Antalya seferi yapan otobüslerden de fiyatı fazla :)

cevap için teşekür ederim hasan kardeşim antalyayı çok özledim ama gidemiyom :(

Benimde merak ettiğim bir şey var engelli kartımız varsa trenle istediğimiz şehir e Gidebilirmiyiz? İstediğimiz şehirde belediyenin otobüsünü falan kullanabilirmiyiz?

Evet trenin gittiği her yere gidebilirsiniz. Günde 3 trene binme hakkınız var.
Otobüs konusu her şehirde hatta durakta farklılık gösteriyor. Duraktaki görevlinin insiyatifine kalmış durumda.Uzun süre kalacaksanız belediyeye gidip ücretsiz kart çıkarttırabilirsiniz.

Ne kadar güzel sabah mersine giderim akşam geri gelirim 😂

2ce

büyükşehir olan ilkçelerde şehir içi ulaşım için ulaşım kartları vardır kredi kartı misali kontur yükler tren otobus gemi belediye bölgesinde kullanırsın
Bu kartlar engelliler için cuzi miktarla çıkarılıp büyükşehir bölgesinde ücretsiz ulaşım yapmalarını sağlar .

Diyelim adana dan trene kartla ücretsiz bindim mersine gittim, mersinden geri adana ya dönerken orası benim şehrim olmadığı için bilet parası ödermiyim?

kartla gidiş geliş bileti alırsan herhangi bir para ödemezsin

TalanOldu

Türkiyenin her yerinden trene ücretsiz binebilirsin. İlle de şehrinden bineceksin diye bir kural yok.

istanbuldan çıksa samsuna ordan artvine romanyada görmüştüm bükreş merkez gardan ülkenin tüm şehirlerine tren vardı kominizm zamanı tüm ülke geneline demiryolu yapılmış trenle tüm ülkeyi dolaşabiliyorsun

TCDD Türkiye haritasına bakıyorum çok yerde tren hattı var. Şimdi ben baktım ya sayın başkanımız Bütün TCDD satabilir 😂

Üst Alt