Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hızlı Trenle Pendik'e Gideceğim Fenerbahçe Stadına Akülü Motorumla Nasıl Gidebilirim?

yusufgirat

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar haftasonu fenerbahçe maçına gitmek istiyorum memleketimden hızlı trenle istanbula pendikten kadıköye ve maç sonu kadıköyden pendike ulasım kendi engelli akülü aracımla hangi toplu taşımayı kullanabilirim?ve ne kadar sürer bilgilendirirseniz cok sevinirim

akşam saati ankaraya yht ulaşımı bulamassınız bulsanız bile maç 9 da bittiğini farzedin o kalabalıkta kadiköye 30 dakikada gidin saat 9.30 olur en kötü ihtimal pendiğe otobüs buldunuz 1 saatte pendik 10.30 o saatten sonra yht tren varmı

Ben 16.00 macina gitmeyi düşünüyorum ve pendikten stadin oraya iett varmi birde Büyükşehir Belediyesi engelli servisi sehir dışındaki engellilere hizmet verir mi durumu anlatsam ? Istanbullu bir arkadasimiz yanitlarsa çok makbule gecer istanbuldan en son tren 19.15te bu arada

@yusufgirat Fenerbahçenin (2 Maçı) 7 nisandaki Mersin İdmanyurdu 13 Nisandaki Bursaspor Maçları İleri Bir Tarihe Ertelendi ...Bilginize

büyük şehir belediyesinde engelli kaydı olmadan taşıma yapmıyor he deyincede araç vermiyor 1 hafta önceden randevu alıcaksın onaylanırsa 1 gün önceden arıyorlar istanbulda hemen hemen heryere engeli otobüsleri var onda sıkıntı yaşamassınız

Üst Alt