Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmet birleştirme sürecinde emekli maaşı birikir mi?

insankar

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Hizmet birleştirme örneğin 6 ay sürerse SGK'ya tahsis talep verdiğimiz 6 ay önceki tarih itibariyle 6 aylık toplu emekli masşı ilk maaşta toplu alabilir miyiz?

insankar

Emin değilim ama, bence hayır. Çünkü hizmet birleştirme gerçekleşmeden emeklilik için kriterler tamamlanmış olmuyor. Bu nedenle emekli maaşı da başlatılamaz.

Hizmet birleştirme var mı?o da ayrı bir konu ben bundan 1 ay kadar once vergi indirimi yazımı beklerken zaman kaybı olmasın diye hizmet birleştirmesi için sgk gittim memura bağkurumun olduğunu bunları sgk günlerimle birleştirmek istediğimi söyledim böyle bir şeye gerek yok emeklilik müracatında gel dedi,evrak gelince emeklilik başvurusu için tekrar gittim ve bağkurumun olduğunu hizmetimin birleştirilmesi için dilekçe vermek istediğimi söyledim hatta dilekçeyide forum dan indirip hazırladım memur yine böyle bir şeye gerek olmadığını sistemden gördüğünü sadece borcun olmasın önemli olan bu dedi bu şekilde işlemler başladı

tarboy

O zaman zaten sistem onu birleştirir ve emeklilik başvuru tarihi itibarı ile emekli maaşı birikir. (Eğer borç varsa, o zaman birikmez, size dönüp "borcunuzu yatırın, emekliliği başlatalım" derler)

Ssk ve Bağkur artı çok il olunca yazışmalar 6 ay 1 sene sürüyor diye gazete yazıyordu. SGK ile konuştum. 2008 sonrası dijitale geçilmiş. Benim SSK 2008 sonrası. Öncesi Bağkur tek şirket. Bende yazışma olmayacakmış. 1 ay içinde tamamlanır dedi...

Üst Alt