Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmet birleştirme yapıldı. Derece, kademe ve yıllık izin durumları nedir?

paratoner043

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2010 EYLÜL de MEB'de yardımcı hizmetler sınıfında memur olarak göreve başladım.şu an itibariyle 2 yılımı doldurmuş bulunmaktayım.kamuya atanmadan önce 8 yıllık özel sektörde ssk lı yaklaşık 2500 ü geçik hizmet sürem var. geçttiğimiz ay hizmet birleştirilmesi yapılabilmesi için kurum müdürüme dilekçemi verdim, oda üst yazıyla ilgili kuruma gönderdi.bulunduğum kurumdan özlük şubesi beni telefonla aradı ve senin hizmet birleştirmen yapıldı fakat ne dereceye ne kademeye nede yıllık iznine etki etmeyeceğini sadece emekliliğine sayılabileceğini söyledi.oysa o kadar araştırma yaptımki ben bile kendimi ikna edici somut bir bişey bulamadım.üye olduğum ne sendika nede sosyal sigortalar kurumu bana bu konuda yardımcı olamadı...şimdi sorum şu benim bu birleştime ssk+ emekli sandığı 10 yılı tam olarak doldurduğuna göre derece kademeye aynı zamanda 30 gün yıllık izin kullanabilecekmiyim???

dereceye,kademeye,izne etkisi olmaz.emeklilik sürene etki eder sadece.

evet dereceye kademe etki etmiyor sadece emeklilik sürene işleniyor.benim sormak istedigim bir konu var arkadaslar 13 yıllık engelli memurum 476 gün ssk hizmetim var ama bu 476 gunun 160 günü 18 yaş altı yatmış ssk primlerim 18 yaş altında yatan ssk primleri 4C den engelli memur olarak emekli olurken hizmet yılına sayılırmı acaba

Üst Alt