Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmet birleştirmesinin yeni atanan memura etkisi nedir...?

fatih14531987

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkeze selamlar... daha başlamamakla birlikte 6/1 den Veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak atandım ...4B İSTEĞE BAĞLI sigortadan 8 yıl ödemem var 4a dan 5 ay ödemem var ..
sorum;yapmış olduğum ödemelerin dereceye ,kademeye ve maaşa etkisi ne olur ? hizmet birleştirmesini yaptırmanın olumlu ve olumsuz tarafları nedir ?
saygılarımla....

ben yaptırdım bır şeye yaramadı sadece emeklılık süresıne geçiyormuş...2008 den sonra memur olanların ne kademe ne derece ne ızne etkisi olmuyor dedıler çok ugraştım bu konuda dılekçede verdım olmadı.eger burda yarıyor dıyen bırı çıkarsa bana madde göstersın kanun maddesı bızde faydalanalım ama burda boş boş konuşanlarda oluyor sonrası yok .kısacası boşuna yapma emeklı olacagın zaman yaparsın kardeşim.

teknik hizmetler kadrosunda Tarım Bakanlığında Çalışıyorum. özel sektörde ziraat mühendisi olarak çalıştığımı belgeledim. Özel sektörde 19 yıl çalışmışlığım var. 12 yılımı devlette çalışmışmış gibi saydılar. kademe derecede, yılık izinde ve kıdemde yaralandım. doğal olarak maaşıma yansıdı. yılılık iznim 30 gün

cevabınız için teşekkürler...

Sn. halilha ne zaman memur oldunuz ? diyelim ki üniversite biteren biri 9. dereceden başlıyor normalde ancak kurum 6.dereceden aldı kuruma başlar başlamaz 12 yıllık özel sektör geçmişimiz hemen işleme giriyor mu yanılmıyorsam 2/3 si baz alınıyordu yani 8 yıl işleme tabi tutulacak bu da 2 derece 2 kademe kazandırır yani 6.dereceden 3.derece 2.kademeye geçtiniz ...böyle mi oldu sizinki ? kafam allak bullak oldu... yardımcı olursanız sevinirim..saygılarımla...

2012 yılında memur oldum. göreve başladığımda kademe derecem 8/1 ek göstergem 850, şu an kademe derecem 2/2 ek göstergem 3000 aseletim tastik olduktan sonra hizmet birleştirmesi için dilekçe verdim. maksimum 12 yılı sayıyorlar.

Üst Alt