Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmet sınıfı değişikliği prosedürü nasıl işleyecek?

Baskentli1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar,
4 senedir emniyet genel müdürlügünde çarşı ve mahalle bekçisi olarak görev yapıyorum. Gecırmiş göz rahatsizlik sonucu ameliyat oldum. Emniyet beni hastaneye sevk etti. Hastane kurulu hakkimda D dilimi rapor düzenledi. Dosyam personel şubeye gönderilmiş bana teblig yapıldı. Daha önceden hizmet sınıfı degişıkligı nasil oldu bilmiyorum. Bundan sonraki sürecde beni hangi sınıfa aktaracaklar? Başka bir rapor almama gerek var mı? Konu hakkinda yardimci olursaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürederim

Sen d dilimi ile Emniyet Hizmetleri Sınıfıda malulu olmaktadır evrağın sağlık daire ordan sgk onlar emniyet hizmetleri sınıfından malul genel idari hizmetlerinde çalışabilir deyip yazıyı sağlık daireyr ordan sana gelecek orda ya GİH ol yada malul ol denilecek sende GİH dedin mi 2 ay içinde hizmet sınıfın değişip GİH olacaksın

Üst Alt