Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmet sürelerimle normal emekliliği hak edebilir miyim?

idare1984

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
2007 yılında polis memuru olarak göreve başladım ardından 2015 ekpss atamasıyla bir kuruma memur olarak atandim halen görev yapmaktayım

toplamda 10 yıl 1 ay kadar hizmet sürem ve ilave 2 yıl 1 ay 15 gün kadar da fiili hizmet sürem var 1 yıl kadar da özel hizmet sürem bulunmakta yüzde 70 engelliyim derece kademem 4/3

yaklaşık 10 yıl sonra da 1/4 e düşünce normal emeklilik (engelli emekliliği değil) hakkım doğar mı.

2007 yılında polis memuru olarak göreve başladım ardından 2015 ekpss atamasıyla bir kuruma memur olarak atandim( kurum değişikliği ile) halen görev yapmaktayım

toplamda 10 yıl 3 ay kadar hizmet sürem ve ilave 2 yıl 1 ay 15 gün kadar da fiili hizmet sürem var 1 yıl 1 ay kadar da özel hizmet sürem bulunmakta
emekliliğe esas hizmetim toplamda 13 yıl 6 ay
yüzde 70 engelliyim derece kademem 4/3
yaklaşık 10 yıl sonra da 1/4 e düşünce normal emeklilik (engelli emekliliği değil) hakkım doğar mı.

Üst Alt