Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli kadrosu için en iyi kurum sizce hangisi?

Doğru söylemişler. Hastanelerde temizlik işi şirketlerde olduğu için hizmetli kadrosunda olanlar genelde evrak getir götür işlerini yapıyorlar.

Evet meb önerilmiyor ama alımıda meb yapıyor

kardeş ben mebdeyım o kadar sıkıntı yok abartıldıgı kadar iş konusunda aşırı yük yok.taşeron fırmalarda çalışıyordum her işi yaparsın yerı gelır beş para etmez bırı canını sıkar ama burda devlet işi işin garantı paran garantı dışlardan daha çok alırsın.dışardakı kadar ezılmesın.lakın ınsanoglu çalıştıkça şımarıyor ben bu işi nıye yapıyom bu görevım deyıl dıyor vs zamanla sıkılıyor işte ..bır kaç yıl dişinı sıkarsın sonra rahat edersın zaten.yukselırsın vs .ama atanmak ısteyen herkes meb yazmalı çunku dıyer kurumlar 1 alıyorsa meb 30 40 alıyor ....

Erkankss o iş şansa kalmış ıkı yıldada olur üç yıldada eksıye göre sınav açıyormuş meb....

Baslikda yazılanlardan alakasi olmiyan şeyler yazmayın önce başlığı okuyun bir fikriniz varsa söyleyin ama fikriniz yokaa.gereksiz yorum yapmayin

Engele göre değişir benim engelim bedensel meb'deyim getir götür fotokopi gibi işlere bakıyorum okulda yan okul'da bir abi hizmetli vardı 2012 sınavıyla atanmış(2015 yılının sonundaki atamayla adalet'e memur olarak atandı)adam her işi yapıyordu tamirat sıra,masa taşıyordu temizlik yapıyordu yani direk engele bağlı bedensel engelin yoksa her türlü işi yapabilirsin meb'de tamamen şansına kalmış birşey

ekpss

Engelli çalışan personel kurumu statüsü (memur hizmetli vhki...) en önemlisi maaşını yazarsanız tercih yapacak arkadaşlar için yol gösterici olur

ADALET BAKANLIĞI HİZMETLİ 11/2 KADRO MAAŞ 2184 TL ( EŞ ÇALIŞIYOR )
EŞ ÇALIŞMAZSA 200 TL KADAR EK ÇDEME OLMAKTA...

yeni atanan ortaokul mezunu hizmetli evli eş calısmıyorsa ne kadar maas ile işe goreve baslıyor

Üst Alt