Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş ben mebdeyım o kadar sıkıntı yok abartıldıgı kadar iş konusunda aşırı yük yok.taşeron fırmalarda çalışıyordum her işi yaparsın yerı gelır beş para etmez bırı canını sıkar ama burda devlet işi işin garantı paran garantı dışlardan daha çok alırsın.dışardakı kadar ezılmesın.lakın ınsanoglu çalıştıkça şımarıyor ben bu işi nıye yapıyom bu görevım deyıl dıyor vs zamanla sıkılıyor işte ..bır kaç yıl dişinı sıkarsın sonra rahat edersın zaten.yukselırsın vs .ama atanmak ısteyen herkes meb yazmalı çunku dıyer kurumlar 1 alıyorsa meb 30 40 alıyor ....
Engele göre değişir benim engelim bedensel meb'deyim getir götür fotokopi gibi işlere bakıyorum okulda yan okul'da bir abi hizmetli vardı 2012 sınavıyla atanmış(2015 yılının sonundaki atamayla adalet'e memur olarak atandı)adam her işi yapıyordu tamirat sıra,masa taşıyordu temizlik yapıyordu yani direk engele bağlı bedensel engelin yoksa her türlü işi yapabilirsin meb'de tamamen şansına kalmış birşey