Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli kadrosu için en rahat kurum hangisidir?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Hizmetli kadrosu için görevde yükselme iş rahatlığı tayin maaş açısından en doğru kurum hangisidir tecrübeli arkdaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler

meb ten hariç diğer kurumlarda temizlik işlerine taşeron şirketleri baktığı için diger kurumlarda memurluk gibi muamele görürsün

zeryan21

neden MEB hariç? mesela hangi kurumlarda hizmetliler memur gibi muamele görür ? biraz bilgi verirseniz çok güzel olur

Güzel konu deneyimler paylaşılsa süper olacak. Hizmetli arkadaşlar durumlarını bi anlatabilse keşke

eger hizmetli olarak meb'e girmek istiyorsanız mesleki eğitim merkezi yada halk eğitim merkezi gibi örgün eğitim olmayan yerlerı tercih edin tabi küçük ilçelerde büyük illerde fark etmez:)ama hizmetli olarak en iyi kurum hastanelerdir.

hastenelerin hizmetli kadrosu nerdeyse memurluk kadar puanı var bunuda bilin

yüksek secim kurulu ,hastaneler,adalet bakanlığı,belediyeler, yurtlar kurumu bunlarda temizlik işlerine taşeron firmalar bakar siz en fazla evrak getir götür işine bakarsınız

Kurumla alakası yoktur amirle alakası vardır. Atandığınız kurumdaki amiriniz vicdan ve merhamet sahibi değilse size her türlü işi verebilir ama vicdan ve merhamet sahibi bir kurum amiriniz varsa masabaşı işte verebilir. Meb, adalet bakanlığı ya da kamu hastaneleri kurumu farketmez. Adalet bakanlığına atanmışsanız adliyede size masabaşı işte verebilirler temizlik işi de sağlıkta ve mebte de aynı durumdur, kurumla alakası yoktur amirle alakası vardır.

Üst Alt