Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hizmetli kadrosuna atananların becayiş hakkı var mı?
hemen işe başlamadan becayiş yapabiliyormusunuz ? bişey söylemek istiyorum. göreve başlayan arkadaşlar mesela nasıl çalıştıklarını ,engellerine göre mi iş veriyorlar .iş ortamlarını merak ediyorum ? işe başlayınca siteyi unutmayın oldu mu ? ziyaret edin. bizlerde bilgilenelim.Ben bi duyum almıştım , yanlış anlaşılmasında. yürüme engelli kardeşlerimizin atamada ( yani iş konusunda evrak getirip götürmek zor olacağı için ) atanmalarında az olacağını duydum.bunu milli eğitim de çalışan biri söylemiş.ben buradan yürüme engelli ama atanan birini tanıyorum ve adına sevindim doğrusu.
bende 90 almıştım umutlanmıştım ama olmadı.ilerde bu puanla bizleride alırlar mı acaba ? bilgisi olan varmı ?
vala bana bi pikap kitabı indirteceklerdi ama misafir ilan etti müdür bey bugün ilk olduğu için ama yarından itibaren başta pas pas olmak üzere bi çok işte çalıştıralacağım