Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli kadrosuna atananların becayiş hakkı var mı?

var ama işe başladığında senin özelliğide birini bulman lazım

hemen işe başlamadan becayiş yapabiliyormusunuz ? bişey söylemek istiyorum. göreve başlayan arkadaşlar mesela nasıl çalıştıklarını ,engellerine göre mi iş veriyorlar .iş ortamlarını merak ediyorum ? işe başlayınca siteyi unutmayın oldu mu ? ziyaret edin. bizlerde bilgilenelim.Ben bi duyum almıştım , yanlış anlaşılmasında. yürüme engelli kardeşlerimizin atamada ( yani iş konusunda evrak getirip götürmek zor olacağı için ) atanmalarında az olacağını duydum.bunu milli eğitim de çalışan biri söylemiş.ben buradan yürüme engelli ama atanan birini tanıyorum ve adına sevindim doğrusu.
bende 90 almıştım:( umutlanmıştım ama olmadı.ilerde bu puanla bizleride alırlar mı acaba ? bilgisi olan varmı ?

vala bana bi pikap kitabı indirteceklerdi ama misafir ilan etti müdür bey bugün ilk olduğu için ama yarından itibaren başta pas pas olmak üzere bi çok işte çalıştıralacağım :confused:

Üst Alt