Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli kadrosunda çalışan engellilerin çalıştıramayacağı işler raporu..?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar ben 13,09,2010 da işitme engelli kadrolu yardımcı hizmetli okuluma başladım.temizlik ve kalorifer işleri yapıyordum.işitme cihazlarım bozuldu.ben çok yoruluyordum.hasan abi ve ilker bey den Allah razı olsun bana yardım etti.çok sabrettim ama hiç doktora gitmemiştim.dilekçeyi okul müdüre verdim.ilçe milli eğitme dilekçe gitti.ilçe milli eğitim beni hastaneyi sevk etti.bugun ben hastaneye gittim doktor dedi işitme cihazı parasını niye almadın dedi.doktor rapora AĞIR VE TEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞAMAZ.SAKINCALIDIR.yazdı çok mutlu oldum sonunda kavuştum masama.sizlerde çekinmeyin doktora gidin doktor seni anlar özürlülere yardımı olur.unutma 25.madde de yazılıyor zaten.Allah eksik etmesin arkadaşlar bu arada hayırlı cumalar sevgili arkadaşlar.:)

İşitme cihazı kullanan birini nasıl kalorifer dairesinde çalıştırıyorlar anlamıyorum! Yöneticilerde biraz akıl biraz insanlık olsa rapora gerek kalmaz...

Üst Alt