Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli kadrosundan memurluğa geçiş var mı?

Cengiz.34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, Hizmetli olarak çalışan biri 2 yılık açıktan okuduktan sonra memurluğa yükselebilir mi?

sınava girmesi ve yeterli puanı aldığı taktirde olur diye biliyorum ama kesin bilgi değil...

keske memur olabılsemde sabahtan aksama kadar paspas cekeyım masaları sıleyımm allah yardımcımız olsunnn:(

kardeşim 3yıl hizmetin olduktan sonra eger sınavda açılırsa:) yeterli puanı alırsan olursun...

Sami arkadaşımız doğru söylemiş. En az 3 yıl hizmetli olarak görev yaptıktan sonra çalıştığınız kurum sınav açarsa görevde yükselme sınavı ile memur olabilirsiniz?

Hizmetliyken İstifa etsem ve yeniden ekpss ye önlisans mezunu olarak girsem bir sorun olur mu?

İstifa etmeden yapacaksın bu işi . Unvan değişikli sınavı gibi düşün EKSS yi giriceksin memur kadrolarına tercih yapacaksın . Atamanın yapılması için şuan ki çalıştığın kurumun muvafakat vermesi gerekiyor. Vermez ise idari mahkemeye verebilirsin kurumunu .

ben 2010 yılında meb hizmetli olarak atandım. engelli hizmetli olmak cok zor heleki meb de okul idarecin insanlıktan nasibini almamaış ise vay o engelli hizmetlinin haline. neyse 2012 ekpss ye tekrar girdim 85,5 puan aldım tercih yaptım kars il tarım müdürlüğü V.H.K.İ ( veri hazırlama ve kontrol işletmeni ) kadrosuna atandım. tarım bakanlığına gerekli evrakları gönderirken ekte bi dilekçe sundum şu şu kurumda hizmetli olarak görev yapmaktayım muvafakatımın istenmesi diye ( zaten yeniden atandığın yer soruyo memurmusun ilk defamı atandın diye ) 2-3 ay kadar bakanlıklar arası yazışma sürdü şimdi ise tarımda görev yapıyorum çok şükür keyfim yerinde lojmanada geçtim on numara valla NOT: kurum göndermez diye korkma üst bi kadro kazandığın için mecburen gönderiyo göndermez ise idari mahkeme gönderiyo ama genelde gönderiyolar ;) hakkında hayırlısı olsun.... selam ve dua ile ...... ;)

dediklerine katılıyorum arkadaşım.engellileri uyarmak lazım hizmetli kadrolarını seçmesinler.engelliyim diye zor işler yaptırmıyacaklarını sanıyorlarsa çok yanılıyorlar.

Eğer çalıştığım kurumda memur kadrosu acilmazsa sınava giremiyor muyum

Ekpss girin, ordan daha kolay gecersiniz:) bizim kurum yapti gecen yillarda zor sormuslar sorulari, girenler 40 yas ustu, kazanamadilar, buda kurumlarin ayibi bence..yardimci hizmetler sinifindaysan ek gostergende olmuyor hem maasin dusuk hem emekli olunca tazminatin ve emekli maasin dusuk olcak, ben 30 yildir calisan yardimci hizmetler sinifindaki arkadasla ayni maasi aliyorum, genel idari hizmetleri bilg.isletmeni olarak 7 yillik memurum, sen dusun gerisini..
Hatta aöf den benim gibi teknik bolum okuyun, tarım, cbs gibi tekniker olarak ekpss ye girip tekniker olun derim ben, yillarca calismayi dusunuyorsaniz her firsati degerlendirin.

Zaten ben de şu anda AÖF den okuyorum benim de hedeflerim var inşallah yapabildiğim kadarıyla uğraşacağım ama eğer hededimdekiler için verecegim ugras uzun sürecek olursa hiç değilse o zamana kadar daha yüksek ücrete çalışayım diye bilgi almaya çalışıyorum

devran29 kardeş eğitimin ve sağlığın uygunsa yaparsın

Engelli kardeşlerimizin hizmetli kadrosundan memur kadrosuna geçirilmesi şart olmuştur artık, engelli olarak değilde insani olarak bile yapılmayacak şeyleri yapıyorlar, biz memur olduk kıymetini biliyoruz da sabır da bir yere kadar, bizi memur yapan devlet ne diyor engelli istihdamı, engellileri topluma kazandırmak, engellileri çalışma hayatında yer vermek vs. vs. ama uygulama da öyle olmuyor işte herşeye şükür ama bazı şeylerde bir yere kadar bildiğin bildiğimiz bütün makamlara yazın çizin konuşun konuşalım artık hizmetli kadrosunda engelli kardeşlerimiz olmasın bu iş böyle olmaz..

Üst Alt