Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli kadrosunu mu memurluk kadrosunu mu tercih etmeli?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar hızmetlı ve duz memur arasında kararsız kaldım hızmetlı calısan varsa okulda yazabılırmı dusuncelerını

engel durumunda sorun cikmiycaksa ikisinden birini sec..okullarda ben sirkette calistim bilmiyorum engelli olmam bise degistirmiyordu idari bolum veya dier saglam kisilerden farkim 5 sinif temizligi yapa yapa alistim, yoruldugunda dinlen agir agir yap diyorlar sonucta kurum kamu kurumuydu,bilmiyorum bunlar benim yasadiklarim

işe yeni başlayan ,lise mezunu,bekar,vergi indirimsiz 1785 tl.

bende çok kararsızım hizmetli kadrosunda gerçekten temizlik mi yaptırıyorlar bazı arkadaşlar yazmış başka iş verdiler diye lütfen çok iyi bilen biri yazsın napalım?ben psikoz hastasıyım bana da temizlik mi yaptıracaklar çok merak ediyorum.bir de işçi kadrosuna ne zaman alım yapılır?bunu da merak ediyorum.

temizlik ve getir götür işleri verilir.masabaşı işi verilen çok az olur.

Peki müdür kabul etmezse illa temizlik yapıcan derse bizde yapmazsak ne oluyor :D

O puan için soracağınız şey ilk atamada hizmetli olayım mı yoksa ikinci atama bekleyip memur mu olayım olmalı.

Kararımı verdım ılk tercıh ful ankara duz memur olmazsa artık 1 yıl sabredıp memurlugumuzu ılan etcez

bende bilmiyorum ne yazsam ne yapsam hizmetli yazarsam beceremem bir çay bardağı yıkarken bile elim ayağıma dolanıyor ama puanım sadece hizmetliyemi yeter yoksa memurluğuda yetermi bekliyip görcez

arkadaslar peki siz bu kura ile memur olacak ilkokul mezunlari hizmetli memur olacak atama yapilmalarini haklarini gasp etmis olmuyormusunuz sizce

ne dediğinizi anlamadım ama nasıl bi gasp oluyor biz kuraya da katılmıyacaz ki sınav ile atama beklicez

Hizmetli kadrosunu bende dusunuyorum, Hak gasp etmek konusuna katilmiyorum, sonucta sinav sonucu yapilan tercihle bir atama söz konusu, 1811. Siradayim belki 2. Atamalarda memur olabilirim, ancak, daha karar asamasindayim

Güya baskalarina taninan haklarin bizlere taninmadigindan yakinan bizler, kendi aramizda bile ilkokul mezunlarini linc etmeye calisiyoruz.O zaman engelsiz insanlarin yaptiklarindan sikayet etme hakkimiz yok.

kimse kimseyi gasb etiği falan yok..iilköğretim mezunlarına ayrılan hizmetli kontenjanı ayrı. liselere ayrılan konenjan ayrı yani lise düzeyinde ve ilköğretim düzeyinde alıyolar...liselere hizmetli seçemdiği zman bu kontenjan ilkokula verlmicek diğer atamalarda..yine karşımıza çıkıcak..

Son düzenleme:
ne gasp etmesı lısenın hızmetlısı ayrı kuranın hızmetlısı ayrı sadece sacmalıyosunuz

şimdi okulda görev yapan öğretmenler de üniversite okumuş ben de okumuşum ve artık gıcık ılyorum zaten onlardan. hizmetli olursam ikinci gün birini döverim o yüzden en iyisi memurluk beklemektir baboş. ama derisi geniş olan gider tabi saygı duymak zorundayım.

lodos.47;

aynen lodos haklisin,ben suan bu ekpss sinavlarina girmek icin puan almak icin gece gunduz calisiyorsam sirf o okullarda olan burnu kaf dagindaki ogretmenler yuzunden resmen asagilar gibi adama yuzune bakmadan burnunun ucundan konusuyorla,not: kimseyi hizmetli tercihi yapmamasi icin ugrasmiyorum yasadiklarimi paylasiyorum...

Üst Alt