Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli memur olarak atandım. Hastaneye yatışım yapılırsa sorun olur mu?

msait19

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar, hepimize hayırlı ömürler nasip ola. MEB'e hizmetli olarak atandım, Bir lisede masa işi yapıyorum şuan. Bedensel engelliyim, hastane ile iş yerim arasında 5-10dk mesafe var. Fizik tedavi servisinde yatışım yapılırsa herhangi bir sorun olur mu benim için. Mesai saatlerinde aksaklık olmaz işe giderim yine... Sabahtan yarım saatliğine müdürden izin alırım. Sadece yarım saatliğine egzersiz falan yapacağız sonra işe giderim diye düşünüyorum. Geçen sene lise okuyorken oyle yaptım, hastaneden izin alıp okula gidip derslerime giriyordum. Gerçi okulla hastane arasında yarım saatlik mesafe vardı ama yine gidip geliyordum. Bir sorun olmadı. Acaba tedaviye devam etmem için yeniden yatışım yapılırsa iş yerimden veya resmi olarak bir sorun olur mu acaba? Bilgi ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....

esmi olarak bir sorun olur mu acaba? Bilgi ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....[/QUOTE]

hastanede yatışın gerçekleşirse raporlu sayılırsın, çalışamazsın.Özel sektördede aynısı geçerlidir.Aksini yapacak yönetici yasal suç işlemiş olur.

Teşekkür ederim, bunun başka yolu yok mu acaba...

Sağlığın daha önemli maaşınıda alcaksın bi eksilme olmuycak git tedavini ol

Sen hasta isen kimsenin bise demeye ne vicdanen ne kanunen hakkı olmaz rahat ol

Elbette sağlık daha önemli, akülü sandalye kullanıcısıyım. Egzersiz yapmasam yaralar oluşabiliyor vücudumda. Hastane ve iş yerim de yakın olmasından dolayı mesai saatlerinde işimin başında olurum, yarım saatlik gecikme için izin alabilirim. Resmi olarak bir sorun olmayacaksa müdürüme hastande yatışım yapılacak dememe de gerek kalmaz sanırım. Merak ettiğim resmi olarak hastanede yatılı gözüksem sonra işime de gitsem bir problem olursa diye endişeleniyorum...

msait19 nasıl bir sorun olacağını düşünüyorsun. sen engellisin ve tedaviye ihtiyacın var kardeşim. sana hiç kimse neden hastaneye yattın diyemez.sen hastaneye yattın biz yerine başkasını koyduk da diyemez. rahat ol ve tedavin için ne gerekiyorsa onu yap..

Üst Alt