Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli, memur, vhki memurların şehirlerarası tayin isteme dönemleri ne zaman?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
hizmetli,memur,vhki memurların şehirlerarası tayin isteme dönemleri ne zaman ?

Tayin dönemi yok direk iste ağustos da istedim kasımda tayın oldm

3 ayda sonuçlanıyor yani nisanda istesek temmuzda sonuçlanır o zaman

Değişiyor genelde yan arkadaşım 33 gün içinde cıktı tayin 2 hafta olalı

Kamu hastaneleri kurumu'nda tayin için memurun şu an çalıştığı hastanenin izin vermesi şart mı tayin için ? veya hastanenin bağlı olduğu genel sekreterliğin izin vermesi yeterli mi?

Zaten hastane izin verir... Genel sekreterlik ve tayin istenen il sekreteliği tamam dedi mi sorun yok ...gitmek istediği yere gidip yüz yüze görşülürse mazeret anlatılırsa kesin cıkar

çalıştığın yere genel sekreterlik soruyor gitmesi uygun mu diye .

Merhaba arkadaşlar...
Yukarıdaki bilgilerden anladığım kadarıyla olay GİDİLMEK İSTENİLEN YER ile BULUNDUĞUMUZ YER arasındaki HASTANE YÖNETİMLERİNİN OLURU İLE BİTİYOR.
Peki izlenecek yol nedir?Yâni şimdi ben meselâ;
1-Bulunduğum kuruma mı dilekçe vereceğim,sekreterliğe mi?
2-Bu evraklar Ankaraya mı gidecek ya da GİDİLMEK İSTENİLEN YERE Mİ?
3-vE BU EVRAKLARI BEN GİDECEĞİ YERE GÖTÜRÜP,KENDİM TAKİBİNİ YAPABİLİR MİYİM ACABA?
4- Gitmem hususunda Hastane yönetimlerini iknâ etmiş isem,sekreterlik vb. oluru bozar mı?
Şimdiden teşekkürler...Acele cevap verirseniz çok memnun olurum.En son yarın enazından yazılacak dilekçe(engelliyim) ve izlenecek yol nedir?

bulunduğun yerdeki hastaneye veriyorsun yalnız tayin istemeden önce nereye gitmek istiyorsan orayı bağlaman gerekiyor.sonra tayin istiyorsun bulundugun kurumdan işlerin takibini yapabilirsin tabiki.oluru şöyle bozar personel ihtiyacı varsa personel ihtiyacından uygun görülmemiştir der olur biter.tayin istemeden önce gideceğin yeri bağla

akdeniz_erkegi;

Yani ayrılmak istediğime dair dilekçeyi Sekreterlik'e değil de Hastaneye vereceğim...Evrakları başhekim vb imzaladıktan sonra, sekreterliğe gidecek, daha sonra Ankara'ya deil de, gitmek istenilen yerin Sekreterliğine götürüyorum..E tabi elden götürmeme izin verirlerse...Galiba bulunduğumuz yerin en son imzalayacak olan makamı da Valilik herhalde, değil mi?Evrak'ı ben burada tamamlayıp, ver elini memleket mi yapacağız.

tayin

admin ben cezaevinde hizmetli olarak çalısıyorum tayin nasıl ve ne zaman isteyebilirim gerekli evraklar neler nasıl bir süreçten geçiyor
acil cevap verirseniz sevinirim

Arkadaşlar ben meb de çalışıyorum istediğim zaman tayin olabilirmiyim yoksa dönemini beklemek zorundamıyım öyle ise dönemi ne zamandır?

Üst Alt