Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli/memurun eğitim ve tayin hakkı var mı?

suat23

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar,

memur ya da hizmetli olarak atananlar için okula gitme hakkı var mı?
bunun dışında okulun zorunlu stajları/işyeri eğitimleri için herhangi bir hak var mı?

+son olarakta hizmetli ya da memur olarak atananlar için tayin var mı/nasıl oluyor? atandıktan sonra hemen tayin isteyebiir miyiz yoksa belli süre beklememiz mi gerekiyor?

okula gitme hakkı yok bununla ilgili araştırdım bulduğum resmi cevap böyle bir hak yok çalışırken okula gitmek için izin falan yok yani

okuldaki bütün hocalara beni devamsızlıktan muaf tutun diye yalvarırsan belki olabilir şaka şaka o da olacak iş değil

Yüksek Lisans ve doktora için Müdürün insiyatifinde olmak kaydıyla kolaylık sağlanabiliyor. Atandıktan sonra asaleti elinize aldığınızda (yani adaylık kalktıktan sonra) tayin isteyebilirsiniz. Şu an bu uygulama halen devam ediyor mu bilmiyorum ama MEB bir dönem yeni atananlara sağlık durumlarını sebep gösterdiklerinde istedikleri yere atamalarını yapmıştı.

arkadaş hizmetli veya memur demiş belli ki lisans ya da önlisans okumak istiyor

Derslere girme mecburiyetin yok ise sınavlara gitmene izin verebilirler belki. Ama staj olmaz, memur iken iki yerde aynı anda gözükmen sakıncalı olur. Mesai saatleri dışında ise staj olabilir. İzindeyken, raporluyken olur mu onu bilemeyeceğim ama o da olur sanırım. Ya da 5den sonra. Ama mesai saatinde staja gitmene izin vermezler ve kurumda staj yapıyor gibi de göstermezler/ gösteremezler.

staj demişsin mühendislik falansa bu hiç yorma kendini devam mecburiyeti istemeyen mühendislik bölümü yok

tkahveci86

mühendislik bölümü
lisans okuyorum staj zorunlu gitmeden okulu bitiremiyoruz seneye nasip olursa son

Üst Alt