Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak atananlar Hangi kıyafetlerle işe gitmeli ?

Zamanın Ötesinde

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar Bugün MEB'i aradım Yarın iş yerlerimizin belli olacağını söyledi.. Hizmetli olarak çalışan arkadaşlara soruyorum Hangi kıyafetler ile işe gitmemiz gerekiyor ? kıyafet yönetmeliği nelerdir ?

Kardeşim hayırlı olsun öncelikle ilk günlerde sen takım elbise giyde daha sonra amirine bağlı olarak kravat ceketi çıkartırsın.

Kardeş ben 15 gün önce başladım kılık kıyafette özgürsün abartmadığın sürece. Ben Telekom Anadolu lisesine atanmıştım ama o okulda okul müdürü bana temizlik yaptırmak istedi kabul etmedim hastalığımı daha ileriki evrelere götürecek işler yapmam kimse yaptıramaz dedim taviz vermedim. Başka bir okula naklimi istedim oda bana hemen yan okulda memur açığı olduğunu söyledi. istersem oraya geçebilirmişim ama zor olacağını torpil vs gerektiğini söyledi. İlçe milli eğitime gidip durumu izah ettim hasta olduğumu temizlik yapamayacağımı dile getirdim uygun gördü valiliğe yazıp beni yan okula verdirdi şimdi bir odam masam bilgisayarım herşeyim var odamda memur işi yapıyorum. Sana tavsiyem takım elbise giyme kundura gömlek kumaş pantolon giy ve özverili çalışabileceğini belirt.

[FONT=verdana]insan kıyafetiyle karşılanır, fikirleriyle uğurlanır diye atasözü vardır. [/FONT]İlk günler tarafların birbirini tarttığı gözlemlediği günlerdir sen gıcır takımını giy bilgili bir tavır takın ilk gün zaten kimse sizden iş beklemez.

ben beyaz gömlek, Siyah kumaş pantolon, birde siyah kundura ayakkabı giyip gideceğim.. ceket ve kravat takmamıza gerek var mı ?

Epilepsi hastasıyım ve yüzde 40 engelli raporum var ayda bir falan atak geçiriyorum dostum. gömlek pantolon kundura iyidir dostum forumda insanlar farklı farklı şeyler yazıyor yok milli eğitimde şöyle olurda böyle olurda diye ama ben rastlamadım gayet güzel bir şekilde karşılandım ikinci okulumda ve çok sevdim yerimi Allah herkese aynı duyguları nasip eder inşalla 10 yıl taşeron işçisi olarak çalıştıktan sonra şimdi en azından bir güvencemin olduğunu biliyorum

Ben ilk gün işe kot pantolon kapalı renk, siyah bot, t-shirt üstüne gömlek giydim .. Genç olduğum için ve engelli olduğum için fazla karışmıyorlar bana fakat tek söyledikleri temiz giyinmem ona dikkat edersem gerisi kolay dediler laf aramızda sakalıma bile karışmıyorlar tabi bende abartmıyorum surekli toparlıyorum sakalı :)

- Tabii ilk maaşımı alınca siyah kot aldım beyaz ipek gömlek aldım bir de bot aldım kendime şu anda işe böyle gidiyorum :)

Üst Alt