Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak atandım. Öğretmenlikten mezun olunca nasıl..?

cecen68

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben 2016 EKPSS ile atandım hizmetli kategorisine ancak bu yıl okulum bitecek. Öğretmenlikten mezun olacağım sosyal bilgiler öğretmenliğinden 2018 EKPSS girmem de herhangi bir sorun olur mu hizmetlilikden istifa edip girmem mi lazım yoksa normlade de girebilir miyim birde öğretmen atandımı gene olarak mı atanıyor yoksa branşımda açık olmasını mı bekleyeceğim. ?

2016 Ekpss Öğretmen adayları atanırsa sende 2018 de atanabilirsin. 2018 Ekpss girmende bir sakınca yok. 2018 çok uzak bi tarih. ne olacağını kestirmek zor . Ülkemizde olan gelişmeleri hepimiz görüyoruz her an herşey değişebiliyor.

Aynen arkadaşın dediği gibi daha çok var ama genel değil bransdan kadro açarlarsa girersin istifaya gerek yok onlar sana zaten izin verir yoluna devam edersin ama bildiğim kadarıyla ekpss ile öğretmen ataması biraz sıkıntılı gibi

Üst Alt