Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak çalışabileceğim en uygun kurum hangisi olabilir?

Matrix31

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar iyi günler.ben mebte hizmetliyim adaylık kaldırma işlemlerim tamamlandı birhafta içinde adaylık kaldırıldı yazısını bekliyorum.ben meb te hizmetli olarak çalışmak istemiyorum iş yükü çok çok fazla başka bir kuruma geçmem için ne yapmam gerek ve nekadar sürüyor?sizce hizmetli olarak en mantıklı düzgün yer hangi kurum yardımcı olursanız sevinirim

Kurumlar arası geçiş çok zor ve çoğunlukla imkansız. Geçmek istediğin bakanlığa dilekçe veriyorsun orası kabul ederse kurumundan muavakatname istiyor MEB tamam derse gidebiliyorsun. Hizmetli olarak Sağlık Bakanlığı'nı tavsiye ederim çünkü bakanlık temizlik işini taşerona yaptırıyor

tek hizmetli siz misiniz ? yani bütün işleri siz mi yapıyorsunuz ?? maalesef hizmetli kadrosu zor iş yükü vardır belki okula bir kiş daha fazla alınsa o zaman iş yükünüz biraz daha azalmış olur, diğer şekilde bir çözüm gözükmüyor şimdilik

Ben dışarıda çöpleri değiştiriyorum ve bahçeyi temizlyordum bugun iki İŞKURlu personel işten çıktı müdür sabah 8 de gelip bahçeyi temizleyip akşam da 18.30dan sonra birbkat verip wc ve 10 sınıf temizletecek çıkmam akşam 9u bulacak yazın boya yaptırdı bütün bahçe duvarları bina vs şimdi de iskurlu gidiyor diye onların işini bana yüklemek istiyor ne yapacağımı bilemiyorum sınıflar da da tek kalamiyorum atagim oluşuyor arafta kaldım ben sustukca sürekli is yükü artıyor berbat yani

Matrix31

bende aynı durumdaydım 2.5 sene okulun bütün işini ben yaptım şimdi ise bu sene kalp hastası oldum yapa bilgin kadar yap yapmadığı kalsın

Son düzenleme:
Büyük kurumları tercih edebilirsin, temizlik şirketi gibi şirketler ile anlaşmalı olan. O zaman evrak getir götür işi yapmaktan başka fazla verecekleri iş kalmaz gibi

Üst Alt