Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak çalışanlar ne kadar maaş alıyor?

Konular
34
Reaksiyonlar
2
ömss tercihleri yaptım hayırlısı orta okul mezun olanlar sadece hizmetli olarak tercih edebiliyoruz herhalde memur olamıyoruz.insallah bir yerde hizmetli olarak çıkarsa ne kadar maaşı veriyor acaba :)

temmuz 2012 bekar,ilkokul mezunu,işe yeni başlayan hizmetli 1520 tl.alır.

"hizmetli demek" ne demek arladaşlar. temizlik işleri mi demek oluyor.

Temizlik olamaz ya temizlik olsa bile asgari ücreti alırla..

Hizmetli demektemizlik işleri demektir arkadaşlar ancak kurum amiriiniz iyi niyetliyse sizi temizlikte değil başka alanlarda görevlendirebilir..

1520 - 1550 arası birşey alır evliyse ve eşi çalışmıyorsa 1700 civarı vergi indirimi varsa 1750 civarı 1 çocuğu da varsa 1780 civarı birşey alır.

daha ne olsun 2000 tl versinler varsın hizmetli olak temzlik yapıp 701 TL maaş alan insanlar var hey yavrum hey

rabbim gönlünüze göre versin :) ( hey yavrum heey ) bu cok keyfe geldiğinizi belirtiyor :)

bazı kurumlarda görevde yükselme sınavları olur.ama zaman alır bu sınavlara girmek.

Lise Hizmetli kadrosuna çalışan maaş artı iş akışı nasıl

Lise mezunu olup Hizmetli kadrosuna çalışan varmı maaşları ne iş yaptıkları cumartesi günleri çalışma varmı yıllık tatilerde onlarada tatilmi yapar okulda neiş müdürlükte ne iş yapar tecrubeli arkadAŞLAR YAZSIN

Bende bu soruların cevabını arıyorum ama hala bulamadım.Çevremdekilere soruyorum okulda hademe(eski adıyla) olarak çalışırsın vs vs
şeyler söylüyorlar.Ortopedik engelliyim hizmetli kadrolarını yazıyım mı yazmayım mı hiç bilmiyorum çıkamadım işin içinden bir türlü :confused:

ben lise mezunu hizmetli kadrosundayım evliyim 1. derece vergi indirimim var bir çocuğum var 1777 tl maaş alıyorum 3 ay da bir de 1822 tl toplu sözleşme primide dahil olduğun için alıyorum ilçe milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum memur olarak kaymakamlık onaylı görevlendirmem var normal yılda 20 gün yıllık iznim var 10 gün mazeret iznim var yılda 7 günden sonraki raporlu günlerim maaşımdan düşülüyor ama çok küçük bir miktar 2 - 3 tl arası sanırım hafta içi 08.00 - 17.00 arası çalışıyorum hafta sonu ilçede sınav olursa (sbs,pybs vb.) onlarda görev alıyorum ilçe mebbis yöneticisi olduğum için görev aldığım her sınavdan ücret alıyorum. Muhasbeden tutun da personel ıvır zıvır yazışmalar istatistiklerde dahil her haltı yapıyorum çünkü ben hariç 3 memur 1 v.hk.i var başka kimse yok. Benden bu kadar okulda çalışan hizmetli arkadaşlarda var özürlü olan arkadaş ta temizlik yapamıyorum dediydi okul müdürüne getir götür işlerine baktı o da. Başka sorusu olana tecrübelerim doğrultusunda yanıt verebilirim. Hayırlı olsun herkese.

ilköğretim için durum nedir t. sandalyede olanlar için ?

arkadaşlar lise düzeyi hizmetli kadrosununda kayseri konya ve cevresini yazan var mı ve sıralaması kaç ben kayseri konya çevresi yazdım sıralalm 813

bütün bunları t. sandalyede olan biri yapamaz gelsede gitmeyecez öyleyse

işin hizmetlisı memuru olmaz dıye dusunuyorum kaçyıldır iş bulamıyorum işitme kaybıma gore bıiş verılsın hakkıyla çalışmaya razıyım hayırlısı ile Allahım helalınden benim gibi işsiz engelli kardeşlerımın gönlünden geçenı nasıp etsın

çok güzel açıklamışsın pes dogrusu teşekkürler :))

Kimse yapamadığın işi zorla yaptıramaz arkadaşlar. Zor durumda kalırsanız doktordan bu işi yapamaz tarzında bir rapor alırsınız. Rahat olun sıkıntı olmaz herkes hayırlısı ile işe başlasın şurada burada çalışmam demesin ihtiyacı olan varsa hiç demesin. Başka illere atananlar içinde adaylıkları kalktıktan sonra kendi memleketlerindeki gideceği yeri ayarlar ise ortan kendini istetir ise ve çalıştığı yerde işini bağlarsa kısa bir süre içinde tayin olur.

selam kardeşim

Adım eyyüp verdiğin bilgiler için teşekkür ederim benim öğrenmek istediğim şu;
ocak 9 da odtü özürlü hizmetli kadrosu için çağırıldığım mülakat değerlendirmesi sonucu nasipse işe çağıralacağım ve yeni başlayan bir hizmetli için ne kadar maaş alacağım lise mezunuyum evliyim ve çocuğum olacak inşallah bir ay sonra bütün bunlara yanıt verirseniz sevinirim

evli,işe yeni başlayan,bir çocuklu (6 yaşından küçük),lise mezunu hizmetli 1825 tl.alır.özürlü vergi indirimi hariç.3.derece özürlü vergi indirimin varsa bu maaşa 28,5 tl.ilave et.

ocak 2013 maaşı.

Lise mezunu olarak atamam özürlü memur adayları
kaç para maaş ile işe başlıyor bilen var mı ? Bu atandığı kuruma göre de maaş farklılığı
oluyor mu ?

Birde 3 ayda bir çift maaş ( ikramiye ) hala devlet kamu kurumlarından devam etmektemidir ?

Üst Alt