Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olmamak için 2. tercihi beklemeli miyim?

yamtar16

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Sınava ortaöğretim den girdim puanım 87,48 sıralamam 1218

Hizmetli memur olmak istemiyorum ilk tercihte memur olmam imkansız alımlar çok az , 2. tercihlerde memurluk olacağının garantisi yok ama 2. tercihi beklersem belki memurluk olur diye düşünüyorum.

Bu yüzden kararsızım, benim yerimde olsanız siz ne yapardınız sormak istedim..

Bence bekle puan olarak iyi 2 atama şansın var.En kötü ikinci atamada memurla hizmetli yazarsın

yalnızada mantıklı söylüyor belki ikinci atamada 4 bin kadro gelir bir şey olur ne bileyim bir umut işte ilk alımda madem hizmetli olmak istemiyorsun o zaman ikinci alımda memur + garanti olsun diye 3 4 tane hizmetli yazarsın

önlisansım hocam rakip değiliz

2inci Tercihi bekle derim ben de. Diyelim ilk tercihte hizmetli yazdınız geldi. Başladınız çalışmaya. Daha sonradan ikinci tercihler hatta üçüncü tercihler oldu ve bunlarla sizden daha düşük puanla çalıştığınız yere memur olarak gelenler olduğunu varsayalım. Diyeceğiniz şey keşke bekleseydim diyeceksiniz. Eğer çok acil bir ihtiyacınız yoksa zaman ve maddiyatla ilgili. Son ana kadar hizmetli eklemeyin tercihlerinize derim ve gitmeyeceğiniz yeri de tercihlerinize eklemeyin.

Arkadaşlar lütfen yardım edin ekpssye bu yıl yeni girdim ortaöğretimden puanım 89,01151 sıralamam ise 820 memur olarak atanma şansım varmı lütfen bu konuda yardım edin?

Diyelim ki temizlikci.olarak atandik ya temizlik yapamiyorsa ne bilim engeli izin vermiyosa ne olucak

Arkadaşlar lütfen yardım edin ekpssye yeni girdim ortaöğretimden puanım 89,01151 sıralamam ise 820 memur olarak atanabilirmiyim

YH seçmeyin o puana yazık edersiniz. İmkanınız varsa ikinci atamayı bekleyin.

ben 2014 ekpss sınavına girdim 85,55 puanım vardı ilk 2 atama da hep memurluk yazdım ve 3. atama olmayacak dendi ama o döneme seçim geldi engelli vatandaşlara 3. atama sözü verildi Ahmet DAVUTOĞLU vardı Başbakan o zaman 3. tercih çok sürpriz oldu bizim için ama son tercigte 2015 yılının aralık ayında Memur olarak Adalet Bakanlığına atandım benim size tavsiyem eğer hizmetli memurluğu yapamam kaldıramam diyorsanız tercih etmeyin ama hizmetli çalışırım sorun değil derseniz tercih edin ve 2 yıl sonra ki sınava hazırlanın

Puan iyi 89,01151 hizmetci yazmam yoksa puana yazık ederim benden düşük puanlılar memur bile olabilir ikinci atamada ama ikinci atamada büyük ihtimal memurluk gelebilir mi?

atamamı var yoksa ilerde açılacak için mi konuşmaktasınız

yamtar16

Arkadaşım neden bu kadar umutsuz bakıyorsun. Bu puanla kesinlikle hizmetli yazma, hizmetli yazarsan gelir. Ben 2014 Ekpps'den 83,5.. almıştım son tercihlere kadar da bekledim Adalet bakanlığına memur olarak atandım. İlk tercihlerde tercihlerini sadece memur olarak yap gelmezse yine gelmezsin ikinci tercihlerde ihtimal daha yüksek olacak puanın güzel yazık etme..

Arkadaşlar ben sağlık bakanlığında çalısıyorum taşrada memurum ama bizim kurumdaki hizmetli arkadaşımın yaptığı tek iş günde 1 defa yerleri paspaslamak ve mesai bitimine yakın çöpleri almak o kadar. ve aynı maaşı alıyoruz + larına bakcak olursanız memur her işi yapar iş yükü çok çok fazladır.ve yaptığı işten sorumlu olur. Emeklilikten bahsetmek istemiyorum tahmini aynı maaşı alıcaz :) ama bir memur olarak ben daha cok stresle yıpramış olucam

X_MAN

Olaya bu açıdan bakmayın. Okullarda bazen 1 hizmetli tüm işi yapmakta. Temizlik, odacılık, kazancılık, bekçilik vs..

mssql

Ben sağlık bakanlığı için görüş belirttim ama siz MEB sececekseniz off o zaman allah kolaylık versın derim dedıklerınızde haklısınız her işi yüklerler MEB de

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın yaptığı açıklama sonrası kimse macera aramasın puanı iyi olan 2. atamayı falan beklemesin. 2. atama olmayabilir hatta olsada 2500 ler hayal olabilir

PERSONEL ALIMLARI

Personel alımında da sınırlamaya gidileceğini belirten Erdoğan, "Personel alımında da dikkat ediyoruz. Emekli olduğu kadar kişiyi alabiliriz. Daha fazlasını almayacağız." dedi

Merhabalar,

Şu anda yapılan hizmetli alımlar ile (KYK, MEB vs.) Atamalar da ki hizmetli alımları arasında bir fark varmi?

tato78

Atamalar olsa bile çok sınırlı sayıda olacaktır. Bu sebeple tercih yaparken dikkatli düşünülmeli. Eğer maddi olarak sıkıntınız yoksa bekleyin 2. atamayı (tabi olursa).

Kriz öncesi seçim vaadi ile 2500 kişi alımı yapılacağı söylendi, 2018'in son dönemlerinde, halen ses-soluk yok. 2500 kişinin muhtemelen 600-700 tanesi ortaöğretim olacaktır. Böyle bir kriz döneminde, devletin en üst kademesinden personel alımı yapmayacağız gibi bir açıklama gelmişken iyi düşünün. Tercih yapacak bütün arkadaşlar, iyi düşünsün bence. Vakit kurum, şehir, iş seçme zamanı değil. Vakit iş bulma zamanı.

arkadaşlar ekpss den 80 aldım atanma ihtimalim var mı ? yorumlarınızı bekliyorum?(ortaoğretim)

Bir de 2 yıllık açıköğretim üniversitesi okuyup ekpss girsem daha iyi olmaz mı?

cevaplarsanız çok iyi olur :))

Üst Alt