Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli personel yeşil pasaport alabilir mi?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
169
arkadaşlar yeşil pasoport alma şartları nelerdir hizmetli alabiliyormu kimler alabiliyor 2 ci sorum babadan anneden dolayı faydalanma kıriteri nedir

kadro derecesi yani kidem ve derecesi; 3 derece ye kadar inmişse alabilir...

bence memurlar alamıyor veri hazırlama alabiliyor hizmetli düz memur alamıyor

bence memurlar alamıyor veri hazırlama alabiliyor hizmetli düz memur alamıyor

Madde 14 — birinci, ikinci ve üçüncü derece kadrolarda bulunan veya bu
kadrolar karşılık gösterilmek veya T . C . Emekli Sandığı ile ilgilendirilip emekli kesenekleri bu derecelerden kesilmek
suretiyle Sözleşmeli olarak çalıştırılan Devlet memurları ve diğer kamu görevlileri , vakıf yükseköğretim kurumlarında görev
yapanlardan en az 15 yıl mesleki kıdemi olan öğretim üyeleri ile birinci derece kadro ile emekliliğe hak kazanmış olan
belediye başkanlarına; diplomatik pasaport verilmesini gerektiren vazifelerden başka herhangi bir resmi vazife ile veya kendi
hesaplarına yabancı ülkelere gittikleri zaman verilir. (Ek cümle:19/10/2005-5411/168 md.) Bankacılık Düzenleme ve
Denetleme Kurulu ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulu üyeleri ile vakıf yükseköğretim kurumlarında görev yapan
öğretim üyeleri için, T.C. Emekli Sandığı ile ilgilendirilme ve emekli keseneklerinin bu derecelerden kesilmesi şartı
aranmaz.

Nerde yok yazıyor birader sana kanunu çıkardım hala yok diyorsun neye göre yok diyorsun göster ? Nerde yok yazıyor

Üst Alt