Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli tercihi yapacağım ama hangi kurum olması gerektiğine karar veremedim..?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
puanım 87 sıralamam 554 memurluk gelmeyecek büyük ihtimalle. meb hizmetli ile türkiye halk sağlığı kurumu hizmetli bu ikisinden biri olucak muhtemelen ama hangisi konusunda kararsızım

engelim fiziksel ? öncelikle thsk ye atandım diyelim nerelere verebilirler beni ?

bir diğer sorumda bu kuruma atandım diyelim ama başka şehire almak istiyorum mumkunmudur bu ?
dilekçe ile tayin hakkı var dendi başlamadan önce bilgilendirirmisiniz ? yoksa bu tayin olayı sadece meb için mi geçerli ?

(ayrıca üniversite okuyacağım için bu konu onemli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim)

Üniversitesi okuyorsunuz okuduğunuz ile yakın yerleri tercih edin derim işi şansa bırakmayın engeliniz fizikselse hastane sizi zorlar meb daha avantajlı evrakla muhatap olursunuz hastanede hasta taşımaya kadar verilebilirsiniz başhekim görevlendirme sine bağlı baş hekimlik istediği yere görevlendirir tasaronlar kadroya geçerse hastanede temizlik çöp hasta bakıcı olabilir tasaronlar temizlik kadroya geçerse hizmetli ile ayni statüye sahip olur ama meb de yaz tatili şubat tatili olur hastaneler yataklı tedavi olduğu için nöbet usulü calisirsiniz nöbetçi personel yani bayram nöbeti hafta sonu nöbeti sizlere yazılır nöbet ücreti alamazsınız meb derim biz meb yazdık kaldiki engeliniz fiziksel kimse kimseye acimaz is nobetli olunca

sayın hocam uni okumuyorum ama inşallah bu sene başlıyacam tercıhlerıde haftaya başlıyor o yuzden atamadan bahsettim çünkü uni tercihleri başlamış değil. türkiye halk sağlığı kurumu hastanelerle alakalı değil dediler o kamu hastanelerine bağlıymış dendi bana tabi emin değilim sizin bilginiz kesin mi ? kamu hastaneleri başkanlığı var birde halk sağlığı kurumu başkanlığı var. birde şu tatil olayıda kafamdaydı şimdi mebden bi okula atansam diyelim yaz tatilinden bizdemi faydalanıyoruz ?

Üst Alt