Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetliler hakkında KHK 668. Md EK 1. Maddenin altıncı fıkrası

royall

Yasaklı Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]a) Ek 1 inci maddesinin altıncı fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.[/FONT]
[FONT=sans-serif]"Hak sahiplerinden ilköğretim, ortaokul, ilkokul mezunu olanların hizmetli unvanlı kadro ve pozisyonlara; ortaöğretim ve yükseköğretim mezunu olanların, atama teklifinin yapıldığı tarihte öğrenim durumları itibarıyla ihraz ettikleri unvanın 190 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin eki cetvellerde yer alması koşuluyla ihraz etmiş bulundukları unvanlara, bunların dışında kalan ortaöğretim ve yükseköğretim mezunlarının ise memur unvanlı kadro ve pozisyonlara atama teklifleri Devlet Personel Başkanlığınca yapılır. İşçi kadrolarına yapılacak atama teklifleri sürekli işçi unvanlı kadroya yapılır.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bu madde ye istinaden Lise mezunu hizmetli ünvan değişikliği talebinde bulunabilir mi ?[/FONT]

burda anlatılmak istenen, eğitim düzeyine göre kadrolara kimlerin yerleştirileceği ve bunu hangi kurumun yaptığı. yani hizmetli kadrosuna yerleşmek için minimum eğitim düzeyleri ilkokul ortaokul, memur kadrosu için minimum lise gibi,
unvan değişikliği sınavlarla olur.

anladım tşk ederim biraz karışık yazmışlar insan anlamakta zorlanıyor

arkadaşlar bu madde yanılmıyorsam Şehit yakınları için geçerli

Üst Alt