Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hodking Lenfoma ile Kronik Hepatit B için süresiz rapor alıp emekli olabilir miyim?

muratya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yaşım 46 olup, bende mevcut olan rahatsızlıklar NON Hodking Lenfoma ile Kronik Hepatit B hastalığı var. Kartal devlet hastanesinden (2011-2014 arası) 3 yıl ,(2014-2016 arası) 2 yıl, (2016-2018 arası) 2 yıl süreli engelli raporları verildi. Bütün Raporlardan aldığım oran %49 olup hiç değişmemiştir. Vergi indiriminden yararlanmaktayım.Malulen emekli olmak için kurumum bana süresiz rapor almamı söylemektedir. süresiz rapor almak için;

Geçirmiş olduğunuz tecrübelere göre size soracağım soru şu şekildedir.

1- Tekrar Kartal devlet hastanesine 4.ncü rapor için başvurayım mı? artık süresiz verirler mi?
2- Yoksa Ümraniye devlet hastanesine mi başvursam mı? oradan süresiz rapor alabilir miyim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla,

Yeni güncel Ümraniye devlet hastanesi tecrübeleri olan arkadaşlarımız var mı?

Devlet hastaneleri raporları kabul edilmiyor emeklilikte sgk tarafından bildiğim kadarı ile.Siz SKG ya başvurun onlar sevketsin hastaneye (Eğitim araştırma veya Tıp Fakülteleri)

vergi indiriminden dolayı emekli olacağım o yüzden prim gün sayısı v.s. sıkıntısı yok 21 yıllık çalışanım zaten, ben sadece Ümraniye devlet hastanesinin sağlık kurulunu davranışlarını merak ettiğimden soruyorum.

Saygılar.

muratya

vergi indirim hakkınız varsa neden yeniden rapor istendi sizden anlamadım! Buna hakları yok ki! Aman mükerrer başvuru yapmayın. Kaldı ki kurumunuzun emeklilikle bir işi yok. Emekliliğiniz sigorta müdürlüğünce gerçekleştirilecek

Not: 4a SSK'lı olduğunuzu varsayıyorum?

Üst Alt