Arkadaşlar Merhaba! Ben 2019 yılında engellilik için heyete başvurduğumda astımdan 20 Ht 10 fizikten 14 işitme kaybından 2 toplamda %46 oran aldım formulle hesaplarak kurulda %39 düştü SÜRESİZ rapor çıktı itiraaz hakkım vardı fakat işyeri izin durumundan gidip uğraşamadım üzerinden 2 yıl geçti astımım ilerledi evde nebul cihazı ile ilaç alıyorum ilaç çeşitlerim çoğaldı ayrıca kalp çarpıntım olmaya başladı doktora gıttım ekg düzensiz dedi kan testi aldı troid temiz holter takıldı bugun holter sonucunu aldım doktorum izne çıkmış haftaya gelicek başka doktora gostermeye çalıştım ilgilenmedi öecbur kendı doktoruma gosterıcem muhtemelen aritmi çıkıcak göz den raporum var suni göz yaşı damlası kullanıyorum tekrar heyete girmek için ne yapmam gerekiyor sonucta yeni hastalıklarım var bu sefer engelli raporunu alırım diye tahmin ediyorum bana bu konuda yol gosterırmısınız ne yapmam lazım ne yapmalıyım
Tabiki en sağlıklı yorumu doktordan illaki alıcam ama holter değerleri ve rapor sonucundan anlayan biri varsa holter sonucuma bakabilir mi bu sonuclara gore nasıl tedavi uygulanır engel oranı alabılırmıyım
Holter özet raporu ( Toplam atımların yüzdesi ) 8 - Supraventriküler Ektopi 26 averaj HR 124 Maks HR 161 Min HR 87 Taşikardi 14 - Min RR 304 - Maks RR 1288
Tabiki en sağlıklı yorumu doktordan illaki alıcam ama holter değerleri ve rapor sonucundan anlayan biri varsa holter sonucuma bakabilir mi bu sonuclara gore nasıl tedavi uygulanır engel oranı alabılırmıyım
Holter özet raporu ( Toplam atımların yüzdesi ) 8 - Supraventriküler Ektopi 26 averaj HR 124 Maks HR 161 Min HR 87 Taşikardi 14 - Min RR 304 - Maks RR 1288