Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Homecath kendinden jelli sonda kullanan var mı?

ozzy

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar aranızda HOMECATH kendinden jelli sonda kullanan var mı? Ürün hakkındaki görüşlerinizi yazar mısınız?

...şöyle birşey oldu açıkçası....bundan önce hi-slip kullanıyordum,fakat medikalci bu sefer bu ürünü getirdi.fakat ben bu üründen hiç memnun kalmadım çok sert.bir yerden sonra sonda gitmiyor.medikalciye bu sorunumu ilettiğimde bende üretra darlığı olduğunu söyledi.fakat ben hi-slip kullandığımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.ne zamanki bu ürün geldi böyle bir sorun oluştu.elimde birkaç tane hi-slip vardı peşinden onunla tak yaptım gayet normal.bu yüzden danışma gereği duydum...cevaplarınız için teşekkür ederim...

Her ürün herkes için aynı derecede kullanışlı olmayabilir. Bence hiç kasma... Medikalcin kullkanmak istediğin hi-slip plus veremiyorsa, değiştir medikalcini...

homecath marka sonda nın kanamalara sebep olduğu söyleniyor. kendinizi riske atmayın. jeli içerde bıraktığı için çıkartırken sorun oluyor...

Medikal firmaların kafalarına göre ve fiyatlar nasıl işlerine geliyorsa o şekilde sonda getirmelerinden dolayı çok fazla şikayet alındığı bir gerçek. siz siz olun sürekli olarak kullandığınız ve gerçekten de vücudunuz ile uyumlu olarak iş gören ürünleri markası ile medikalcinizden tedarik etmeye çalışın. Senelerdir her tür sondanın satışını yapıyorum enfeksiyon da dahil olmak üzer bir tek şikayet almadım ama başka markadan benim ithalatını yapmakta olduğum markaya ani dönüş yapmak isteyen hastalaımızın tümünü de engellemeye çalıştım. Sonuçta herşey ticaret değil. Söz konusu olan insan sağlığı ise benim sattığım ürünün hiç bir değeri yoktur.

çok yanlış düşünüorsunuz ben tam 3 yıldır kullanıorum ufak tefek sorunlar hariç çok kullanışlı olarak günlük tak yapıorum hi-slip de çıkan sorunlar bundada çıkabilior tek taraflı düşünmeyin ürünü kullanın öle yazın

ben anlamıyorum bu firmalar ne yapmaya calışıyor hı-slıp my-cath aynı ürün elit cath home cath antibacterial home cath önüne gelen marka basıyo hepsi aynı ürün kafaları karıştırıyorlar

madmurder;

Evet katılıyorum bence de ,fakat artık bu ürün geliştirildiği için daha iyi deniyor.eskiden biraz sorunlu olduğunu duymuştum.Fakat antibakteriyel ürününü denedikten sonra çok memnun kaldım ,gayet iyi bir ürün.hatta tek kullanımlık olmasına rağmen aynı sondayı bi kaç kez kullandım yine de enfeksiyon kapmadım.

medikalcinin gönderdiği kolide 1 kutu homecath sonda çıktı. aradığımda ellerinde my-cath kalmadığı için bunu koyduklarını söylediler. iyi peki bi de bunu deneyeyim dedim denemez olaydım. çok sert.my-cath kullanırken uyguladığım işlemleri bunda da uyguladım yani hijyen konusuna çok önem verdim fakat dediğim gibi çok sert. zor girip çıkıyor. üstelik 2. TAK yapışımda hem zor çıkıyor hem de ucunda bir et parçası çıktı. my-cath'de böyle bir sorun asla yaşamadımsanırım iltihap kaptm. en kısa zamanda test yaptırıcam. korkulacak bşey yoktur inşallah. ben şahsen bu ürünü önermiyorum yine de sizler bilirsiniz

tmmda antibakteriyel kullandıktan sonra aynı sorunları yaşamanız imkansız nerdeyse 2 yıl oldu ve artık 0 sorun diyebilirim.

homecath e haksızlık

arkadaslar bu yorumları kim yazıo bilmiyorum ama homecath, kayganlıgı süper ve hiç bi kanama durumuyla karsılsmadım inanın bu yorumlar muhtemelen farklı nedenlrle yazılıo.. teekkürler

bende homecath antibakteriyel kullanıyorum hiç bir sorun ile karsılasmadım başlarda sonda bıraz sert gelıyordu gercekten ama son 3-4 aydır onuda düzelttiler sanırım şuan son derece memnunum.

Merhabalar ;

Annem uzun süredir homecath plus kullanmaktadır. Fakat dün akşam yine idrar yolları enfeksiyonu olduğu söylendi. Daha steril ve - veya daha uygun önerebileceğiniz sonda var mı? Ürün resimlerini aşağıda ekledim. Enfeksiyon oluşumu sondadan mı? yoksa kullanımdan kaynaklı mı? bilmiyoruz. Medikalcimiz bizi bu konularda henüz aydınlatmadı. 6-7 yıldır da aynı medikalciyle alışveriş yapmaktayız.
İyi günler, herkese şifalar dilerim.

merhabalar;
ben yaklaşık 8 yıldır tak kullanıyorum daha önceleri çeşitli markalar kullandım çok dikkat etmememe ve hijyene rağmen malesef iltihap kapmaktan kültür yapmaktan ve antibiyotik kullanmaktan kurtulamıyordum.10/01/2012 den itibaren my cathater kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaşamadım ve hastalanmadım.yanlız akşamları yatmadan önce piyolesetil diye bir ilaç var kapsüldür bir tane alıyorum

Bakın arkadaşlar.Herkesin yazdığı tüm yorumları okudum.Ben de bir engelliyim ve jelli sonda kullanıyorum.Sahip olduğunuz şey sağlığınız.Tabiki sağlığınız için en iyisini istersiniz.Ben ilk medikalimde hi-silp kullanıyordum.Şahsen pek zorluk çekmedim kullanırken.Ancak sürekli idrar kaçırmalarımı durduramıyordum.Farklı bi sebepten ötürü medikalimi değiştirdim.Ve bana Homecath jelli sondaları gönderiyor.Uzun süredir kullanıyorum.Size şunu söyleyebilirim:Medikalcim beni kazıklamak için elinden geleni yapıyor.

Bakın,en başta sondaları bana antibakteriyel diye verdi.ve kullandım ve çok memnun kaldım.Ancak bir süre sonra,yanında gelen pudralı eldivenin yerini plastik ,çok çabuk yırtılan eldivenler aldı.En başta 2-3 tanesinin yerine o plastikleri gönderiyordu.Ve artık onları da göndermiyor.SONDALAR ARTIK İYİ DEĞİL!!! Nasıl anlatsam...Çantama sonda koyuyorum,kendi kendine çantamda patlıyor(Birçok kez bunu yaşadım ve dikkat etmeme rağmen tekrarlandı).Ve elimde jel paketini patlatırken,içindeki jel torbadan çıkıp,etrafa saçılıyor.Ve son olarak,artık jeli patlattığımda,elimde sondayı sallarken kayganlığın olmadığını hissedebiliyorum.Elime biraz döküp kontrol ettim.Ve kayganlık,kayganlaştırıcılık,kayganlaştırmak namına hiçbir şey yok!!! kontrollü olun.

hi slip kanama yapıyor içinde sonda katlanıyor zor giriyor bende

Aksine bende bu üründen memnun kaldım. [FONT=sans-serif]hi-slip kullanıyordum o da fena değil ama [/FONT][FONT=sans-serif]HOMECATH bence süper bende idrar darlığı olduğu halde bu konuda da 3 kez ameliyat oldum hemde.... bence farklı bir neden olmalı hocamın dediği gibi kasma kendini hangisi sana yarıyorsa onu kullan.[/FONT]

Üst Alt