Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Honda Civic 1.6 Elegance Eco tavsiye eder misiniz?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
1.6 Elegance Eco Smart (Otomatik Vites) almayi düşünüyorum kullanan varmi tavsiye eder misiniz. Araç orijinal fabrika cikişli gazli . 46600 e geliyor ÖTV siz .

Son düzenleme:
Şehir içi yakıt tüketimi 8 küsür yazıyor bu yüksek bir rakam haberiniz olsun.

LPG araç sıkıntı olmaz, az yakar yani.
Arkadaşım kullanıyor , smart olanından almış , çokta memnun.

bende 2007 otomatik elegance var lpg li hondaları tavsiye ederim sıkıntı yaşamassın.

Genel olarak çok yakıyor şikayetleri var.kullanan daha iyi bilir.

Bende otomatik 2002 Civic vtec var Tüpte uzun yolda 20 kuruş yakıyor tabii aracı zorlamazsan

Şunu da ekliyim otomatik şanzıman da en iyisi honda

ben kullanıyorum son derece memnunum orjınal lpg olduğu için gönül rahatlığıyla binebilirsin yakıtı dizelden daha az.

bende çok begendim bu aracı.orjinal lpg li olması dahada cazip yapıyor.araç almayı düşünüyorum.tercih edecegim araçlar arasında .1. sırada kia sportage var.

ERGİN CENGİZ arkadasım 46.600 sana anhtar reslimimi yoksa daha tertibat falan onlar haricmi aracın normal satış fiyatı nedir.yada sana ne fiyat verdiler ötv düşmedenki fiyatı soruyorum ben bende düşünüyorum bu aracı ama benim bir kac ay var güzel arac ...

seyithan;

Araç 68000 küsür bize gelişi 46600 aparat hariç diger masraflar fiyatin içinde.

Son düzenleme:
Ergun32 bey sizdeki de orijinal LPG limi .ortalama 100 km kaç lt gaz yakıyor ya yorumlara baktim form sitelerinden genel şikayet çok yakiyormuş

ergincengiz: arkadaşım eger suan bir araba alacak olsam yine honda alırdım.bi kere sağlam araba benim bi önceki arabamda honda cıvıcti 57000 km yol yaptım 5 yılda. ampulünü dahi değişmeye gerek olmadı bir vida bile değişmedim o kadar sağlam araba.ikinci olarak otomotik vitesde honda kadar iyi bir firma yok adam passat cc almış araba sadece 532.km otomotik dağıtmış 25000 tl masraf çıkarmış.diğerlerini yazmama gerek yok bile.yakıt konusuna gelince ben sehir içi 85000 tl ye 360 km yol yapıyorum bugünkü lpg fiyatıyla var gerisini sen hesapla...

Teşekkür ederim ergun32 kardeşim ben Honda da karar kildim gibi .ama arabayi aralik ayında almayi düşünüyorum.

aralık ayı bencede araç alımı için uygun zaman bugün inceledim bayide simit tank 40 lt olandan atıyorlar 370 km falan gidiyormuş bana 66000 fiyat verildi ama ötv li fiyatını sormadım ama tertibatsız sadece otomatik olarak 45.000 fiyat vermeleri lazım bu samsun bayii cuma günü test sürüşü yapacam aslında kullandım ama lpg li kullanmadım çekiş güç nasıl bi bakmak lazım...

Emir79 siz bir deneyin buradan haberleselim bana ÖTV siz 46600 TL dedi aparat hariç pazarlik yapmadim ama bayiden bayi ye çok fark ediyor.

[h=1]Honda Civic 1.6 Premium Eco Otomatik Vites 63000 KAMPANYALI FİYAT ÖTV İNDİRİMLİ 44000 DEDİLER FİYAT NASIL SİZCE?[/h]

Tereddüt etme gözün kapalı alabilirsin yakıt konusunu da dert etme gaz ile çok yakmıyor akıl veriyor diye düşünmeni istemem fakat bir tavsiye aynı ücret üzerinden dizel araçları araraştırmanı tavsiye edebilirim

yurt dışından arac almak istiyorum

merhaba arkadaşlar yurt dışından araç alamak istyorum ama prosüdür nedir bilmiyorum sanırım ikinci el araclar cok ucuzmuş orada buradan mı almak karlıdır yurt dışından mı bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim..

Arkadaşlar merhaba,
2010 yılından itibaren Honda Civic Prem. kullanmaktayım araçım benzinli ilk aldığım günden beri çoğu kişi tüp taktırmamı önerdi fakat ben özgürlüğüme engell olmaması için " AVM - İDO" hiç yanaşmadım.
Araç çok başarılı fazlasıyla konfor ve güven veriyor , yanından geçtiğiniz insan dönüp tekrar bakabiliyor fakat aşağıda uyarılarımı dikkate almanızı istiyorum.

Hondanın amortirösleri türkiye yollarına uygun değildir, bundan dolayı çok rahatsız olabilirsiniz, ayrıca araç performans araçı olduğu için yere çok yakın 160 Km üzerine çıktığınızda VSA sistemin araçı asfaltla birazdaha yakınlaştırmaktadır.

Honda Türkiye kendi dizel motorlarını türkiyede satılmakta olan dizel yakıtlarının kalitesiz olmasından dolayı "otomatik şanzuman" araç getirmemektedirler.
Araçın dışarıda çok kasvetli duruşu içine bindiğinizde buhar olup gidiyor, arka koltuğa 3 kişi bindinden istanbul yollarından tümseklerden geçerken tabiri caizse kıcınızı kaldırarak geçmeye çalışıyorsunuz deponun & bagajın dolu olmasını düşünemiyorum,

Araçımın deposu 40-50 LT ortalamasından yakıt almakta fakat istanbulda maksimum 370 - 385 Km görmekteyim anlayacağınız kadarıyla buda bir facia.

Yeni kasaları test ettim ve çalışmakta olduğum şirkette mevcut LPG benzine göre sıvı bir yakıt olmasından dolayı iki katı yakmakta, LPG fiyatları ucuz olmasından dolayı daha cazip gelmekte ve maktıklı ancak , araç pimi çekilmiş bomba gibi can ve mal güvenliğiniz için lpg araçları son tercihiniz olmasını öneririm.

aynı fiyat olmasa bilene daha az maliyetli daha geniş koltuk bagaj olmasını öneririm, hondanun bagaj kapasitesi 385 KG diğer segmentteki markaların ortalama 500 - 510 KG başladığını hatırlatmak isterim, çünkü bizlerin özel sebeplerimizden dolayı en önemli ihtiyacı kullanmakta olduğumuz araçların bagaj kapasitesi aldığımız arabaları 5 sene binmek zorunda kalıyoruz kimimiz evleniyor kimimiz ikinci yada üçüncü çocuk sahibi oluyoruz, ötv zamanı uzun olduğundan sıkıntıları nüksetmeye başlıyor.

Nasip olursa bende 2015 yılından hondama veda edeceğimiz çünkü 2.0 motorlu araçlardan daha çok yakmaktadır.

imkanlar dairesinde sıfır alabiliyorsanız Mercedes & BMW bakmanızı öneririm Alınabilecek imkanlar dairesine şuanda jetta 1.2 TSİ DSG alınması yerinde bir karar olacağını düşünmekteyim.

Fikirlerim ve düşüncelerim kısaca sizlerle paylaşmaya çalıştım aramızda bu araçı kullanana ve bana katılmayanlarınızda olabilir, fakat her yönüyle objektif olmamızın faydası olacağını siz değerli arkadaşlarımla paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Selamlar

Honda Civic 1.6 Elegance Eco almayı bende düşünüyorum... yorumlarınızı okudum. tek olumsuz yan yakıt tüketiminin fazla olması...
acaba lpg li olması bu açığı gidermiyor mu

emir79 arkadaşım sana bu fiyatı hangi bayi verdi... honda nın sitesinde Honda Civic 1.6 Elegance Eco Smart otomatik 68000 yazmakta...

al arkadaşım tavsiyederim bende 2014 9 ayda aldım premiyum benimki lpgli benzinle şehiriçi 290 krş yakıyor lpg ise 180krş yakıyor rahat araba

müslüm60 arkadaşım, hayırlı olsun. lpg kullanımında performans nasıl

Honda Civic 1.6 Elegance Eco Smart otomatik düşünüyorum bende, araştırmalarıma göre genelde tavsiye edilen bir araç

bende çok baktım hondaya ama lpgliolması güzelde araç makam aracı gibi agır geldi bana.ben volvagen polo 1.4 90 hpototmatik dizel poloya baktım.sürüş konfor paketi vesigortası dahil 42300 anlaştım.kapora verdim.

hayırlı olsun lü'lü vel mercan, ben Honda Civic 1.6 Elegance Eco begendim, makam aracı olması sorun değilde, beni düşündüren lpg kullanımında performans nasıl acaba

Üst Alt