Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Honda Civic sedan mı Toyota Corolla mı?

Muratti1905

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Honda civic elegance exutive
Toyota corolla passion flame x pack hangisini seçerdiniz

StratoS bu konunun duayenidir birazdan yazar size bende çok güvenirim araç konusunda ki bilgilerine

Muratti1905

İkisi de Japon. İkisinin de hedef kitleleri hemen hemen aynı. Teknolojileri de benzer...

Burada karar ağırlıklı tasarım(Bu sizinle ilgili), motor ve donanım olur. Kapaca bir donanım değerlendirmesi yaparım. Ama hangi motorları değerlendiriyorsunuz?
umetinn

Est. Duayenlikten ziyade seviyorum arabaları sadece :) Sözlerin için teşekkürler.

açık ara fiyat farkıda var aralarında onuda belirteyim :)

1.6 benzin lpgli honda toyotada benzin lpgli düşünüyorum.hondanin 1.5 benzinlisine yakit ve 2.eli acisindan dusunmedim pek 1.6 dusunuyorum.normalde manuel kullanmama ragmen otomatik aracin 2.eli ve rahatligi bakimindan otomatik olsun dedim.yorumlarinuz icin simdidedn ayri ayri tesekkur ediyorum.

Muratti1905

LPG ben önermiyorum. Bütçeniz yetiyorsa Hybrid tercih edin? Yılda 15.000 km den az yapıyorsanız zaten direk benzinlide kullanabilirsiniz?

2. el her iki marka/model de iyidir.

toyota flame pack 130 000 civarı, honda ıse 112000 elegance 119000 de executive.ben elegance aldım butce nedenıyle.toyota alacaktım ancak sureklı fıyat yukselttıler bırde bu satıs yaparken mtv olayı bıraz sıkıcı olabılır cunkı mtv yuksek.
130.000 cıvarı butcen var ıse az daha katarak suv a yonelebılırsın

Ben 2015 de sıfır corolla otomatik D4D araç kulanıyorum genel olarak memnunum yakıt ve masrafsızlık açısından ama tek uyuz olduğum konusu yere yakın olması.
Bütçen ne kadar el veriyor bilmiyorum ama senin de tercihine ve kulana bilmene uygun suv tarzı araç öneririm.

Üst Alt