Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Honda Civic Yeni 1.6 Elegance ECO CVT en düşük fiyat veren bayii hangisidir?
@agbatuu frenchees dediğimiz özel üretim ve dağıtım bayiilik türüyse yani kahve markasının ürününü ve logosunu kullanacaksanız bayiilik hakkı olarak ödeme yaparsınız . Devlet desteği size sadece nakitsel yardım olduğu için iş yapacağınız kuruluşları bağlayan özelliği yoktur . iş yeri kurulumunda harcayacağınız odalar ve dernekler masraflarını da üstleneceksiniz .
Ürününü pazarlayacağınız için marka ve ürün hakkı için bayilik ücreti onların hakkıdır .
olay şudur İbrahim bey honda park bayiden ötv muafiyetli araç için 103 bin tl anlaştım bunun 70000 tl kısmına devlet bankalarından sağlanan 0.69 kredi kampanyası dahilinde 70 bin e 48 ay vade ile 0.82 den kredi kullandım vakıf banktan honda bayii şimdi benden 103 bin üzerine 3500 tl banka komisyonu alıyor bunun yasal dayanağı var mı ben zaten bankaya faiz artı masraf ödüyorum birde bayii ekstra 3500 tl komsiyon ödüyorum araç bana 106500 e geliyor bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz tel 5511488038
Abi nakit fiyatı farklı, kredili fiyatı farklı olarak fiyat verebilir. Bankara komisyon ödediği için bunu fiyatlarına yansıtır. Bunda yasal olmayacak bir durum yok. Siz onun anlaşmalı bankası dışında bir banka ile anlaşarak işlemleri yürütebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba bende bugün engelli raporu aldım %97 ÖTV indirimi ve evde bakım aylığı için Honda cıvıc yada Toyota coralla düşünüyorum ne kadara gelir bilgisi olan var mi bide evde bakım icin nereye başvuruyoruz
Komisyonu normalde Honda öder siz değil benim bildiğim bu.yerli oto kampanyasında bankalara 5000 TL ödüyorlar bayiler sadececjonda değil toyata Renault da
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
Bizim engelli raporumuzla ilgili mahkeme araç tutar kısıtı getirdi. Honda Civic dizel otomatik için 136 bin TL ÖTV'siz fiyat aldık fakat mahkeme en fazla 90 bin TL'lik alabilirsin diyor. Böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Mahkeme avukata bir şartname vermiş 2 sayfalık, orada her şey yazıyor. deri koltuk bile olmayacak. Türk marka araçlardan örnek vermişler ve ÖTV'siz 90 bin TL'ye kadar alabilirsiniz denmiş. Şartnameye itiraz hakkımız var mı?