Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Honda Civic Yeni 1.6 Elegance ECO CVT en düşük fiyat veren bayii hangisidir?

agbatuu

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Honda Civic Yeni 1.6 Elegance ECO CVT en iyi düşük fiyat veren bayii hangisi arkadaşlar

2 gün önce ankara bora otomotivden 113 bin tl fiyat aldım.

Ben şöyle bir duyum almıştım üretildiği yerdeki bayiiler daha uyguna veriyor ama ne kadar doğru bilmem

Honda park bayii devlet destekli kredi kullanımı için 3500 TL komisyon aldı

honda park bayii devlet destekli kredi kullanımı için 3500 tl komisyon aldı araç alımında bu yasal mı honda cıvıc için 70000 kredi kullandım oran 0.82

devlet destekli kredi için bayii 3500 komisyon talep eder mi buna kanunen hakkı var mı

@agbatuu frenchees dediğimiz özel üretim ve dağıtım bayiilik türüyse yani kahve markasının ürününü ve logosunu kullanacaksanız bayiilik hakkı olarak ödeme yaparsınız . Devlet desteği size sadece nakitsel yardım olduğu için iş yapacağınız kuruluşları bağlayan özelliği yoktur . iş yeri kurulumunda harcayacağınız odalar ve dernekler masraflarını da üstleneceksiniz .

Ürününü pazarlayacağınız için marka ve ürün hakkı için bayilik ücreti onların hakkıdır .

-DORLION-

olay şudur İbrahim bey honda park bayiden ötv muafiyetli araç için 103 bin tl anlaştım bunun 70000 tl kısmına devlet bankalarından sağlanan 0.69 kredi kampanyası dahilinde 70 bin e 48 ay vade ile 0.82 den kredi kullandım vakıf banktan honda bayii şimdi benden 103 bin üzerine 3500 tl banka komisyonu alıyor bunun yasal dayanağı var mı ben zaten bankaya faiz artı masraf ödüyorum birde bayii ekstra 3500 tl komsiyon ödüyorum araç bana 106500 e geliyor bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz tel 5511488038

KKELEBEKK in bilgisini alalım , firmalar arasında uygulama değişikliği olabilir .

Bayinin istediği 3500 TL tam olarak ne için? Yasal bir kesinti, vergi, harç, pul vs değilse fırsatçılık yapıyorlar net.

agbatuu

Abi nakit fiyatı farklı, kredili fiyatı farklı olarak fiyat verebilir. Bankara komisyon ödediği için bunu fiyatlarına yansıtır. Bunda yasal olmayacak bir durum yok. Siz onun anlaşmalı bankası dışında bir banka ile anlaşarak işlemleri yürütebilirsiniz.

agbatuu

Konuyu cozdunuz mu

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bankalar faizi mecburi düşük tutunca ek gelirler yaratıyor. Bayinin parasını kesiyor o da sizden alıyor gibi durumlar. Neden olmasın.

118 000 executive şu an engelli indirimli

Arkadaşlar merhaba bende bugün engelli raporu aldım %97 ÖTV indirimi ve evde bakım aylığı için Honda cıvıc yada Toyota coralla düşünüyorum ne kadara gelir bilgisi olan var mi bide evde bakım icin nereye başvuruyoruz

Göçük problemini iyi araştırın

Merhaba ben 1.6 oto. benzinli 105 e aldım bugun lpg yok

Komisyonu normalde Honda öder siz değil benim bildiğim bu.yerli oto kampanyasında bankalara 5000 TL ödüyorlar bayiler sadececjonda değil toyata Renault da

merhaba

bende aynı arablara baıyorum aldığım telfler izinle paylaşıyım
civic eco ee 114,000
corolla hibrid xpack 130,000
engelli inirm uygulanmış hali
+ 5 bin tl
aparat+kasko+sigora tutuyor bilginiz olsun

Merhaba,
Bizim engelli raporumuzla ilgili mahkeme araç tutar kısıtı getirdi. Honda Civic dizel otomatik için 136 bin TL ÖTV'siz fiyat aldık fakat mahkeme en fazla 90 bin TL'lik alabilirsin diyor. Böyle bir durumla karşılaştınız mı?

mahkemelerin böyle bir yetkisi yoktur
bu işlemlere vergi daireleri bakıyor oda yeni çıkan yasaya göre 247,000 üstü araç alamıyoruz

Her gün yeni bir şey duyuyoruz

Vasi kararı aldırdık, o karar ile birlikte araç alım şartlarını verdi mahkeme

Mibidis executive 114000 veren kim hangi bayi
Liste fiyatından gram düşmüyor firma.

Mahkeme avukata bir şartname vermiş 2 sayfalık, orada her şey yazıyor. deri koltuk bile olmayacak. Türk marka araçlardan örnek vermişler ve ÖTV'siz 90 bin TL'ye kadar alabilirsiniz denmiş. Şartnameye itiraz hakkımız var mı?

günce fiYAT ALAN Varmı?

Honda benzin lpg li full mü?
Toyota corolla benzin full mü?
Yada toyotanin hybridimi ayni fiyat araligindaki bu araclardan hangisi mantikli

Üst Alt