2006 model jazzım vardı (full versiyonu), 2009da da eskisini satıp yeni jazz aldım (full versiyonu). ankarada yaşıyorum ve arabayı hergün kullanıyorum (ben veya eşim, ötv indirimi olmadan aldım). sol diz altı amputasyonum var.
araba gerçekten kullanım açısından çok rahat. şehir içi yakıt tüketimi 6,3 litre. şehirlerarasında da 5,3-5,5 yakıyor. yakı tüketimi açısından çok memnunuz.
bagajı sınıfı içerisinde en büyüğü, bagaj içindeki kapağı (tam ne denir bilmiyorum) aldığımız gün çıkartıp eve koyduk. bebek arabasını dik konumda koyduğumda 2 büyük valiz ve üzerine de bir spor çantası rahatlıkla sığıyor. veya bebek rabası+3 tekerlekli bisiklet de sığıyor. gerek eskinisinde gerekse şu an kullandığımda mekanik vs hiçbir problem yaşamadım, bakımlarını da düzenli olarak yaptırıyorum. cam tavan acayip bir ferahlık duygusu veriyor binince. arabaya ilk defa binen herkes harika diyor.
ibiza mı jazz mı derseniz gözü kapalı jazz derim. hem fiyatı uygun hem de bu fiyata sağladığı konfor özellikleri (hız sabitleyici, mp3 vs.)
başka sorunuz olursa severek cevaplarım.