Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Honda jazz otomatik (i-shift) aracı ÖTV'den muaf almak istiyorum. Yorumlarınız..?

ALİRİZA1

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ötv den muaf bi otomatik honda jazz almayı düşünüyorum.bu araçla ilgili bildiklerinizi olumlu veya olumsuz yorumlarınıza yazarsanız sevinirim.teşekkürler.

Bu arada seat ibiza mı honda jazz mı?

bende yakında alacam... kesinlikle honda jazz diyorum. yaptığım araştırmalara göre otomotik vitesi çok randımanlıymış. tabi ki kendi sınıfındaki arabalardan ve bagaj olarak gayet geniş.

Honda jazz yakın bir arkadasım kullanıyor ve memnun deil. kör noktası cok fazlaymıs. ve alçakmiş kaldirimlarda kapak degiyormus...

Yokmu bu araç hakkında bilgisi olan .i-shift şanzuman nasıl ?

ötvc siz fiyat olarak ne veriyorlar bayiler

26000 tl verdiler joy paketini.asıl olan en az yakan ve geniş oldugunu araştırdıgım bi araç bi de burdaki arkadaşlara sorayım dedim.daha iyisi yok heralde.

Bu jazz 'ın yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan varmı ?

Ben kullanıyorum. Bende 2008 model CVT otomatik viteslisi var. Gerçi sizin almayı düşündüğünüz araç I-Shift şanzımana sahip.. Yine de kesinlikle mükemmel bir araç.Ayrıca yakıt konusunda da oldukça cimri. İç hacmi beklediğinizden çok daha ferah ve büyük. Arka koltukları yukarı ve aşağı yönlerde açılabildiği için müthiş bir yükleme kapasitesine sahip. Kullanımıda bir o kadar keyifli..Değiştirmeyi düşünürse tekrar Honda Jazz alırdım... Daha ayrıntılı fikir edinmeniz açısından www.jazzcikardesler.com sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Çok düzeyli ve Honda Jazz ile ilgili her türlü bilgiyi bulabileceğiniz bir site..

2006 model jazzım vardı (full versiyonu), 2009da da eskisini satıp yeni jazz aldım (full versiyonu). ankarada yaşıyorum ve arabayı hergün kullanıyorum (ben veya eşim, ötv indirimi olmadan aldım). sol diz altı amputasyonum var.
araba gerçekten kullanım açısından çok rahat. şehir içi yakıt tüketimi 6,3 litre. şehirlerarasında da 5,3-5,5 yakıyor. yakı tüketimi açısından çok memnunuz.
bagajı sınıfı içerisinde en büyüğü, bagaj içindeki kapağı (tam ne denir bilmiyorum) aldığımız gün çıkartıp eve koyduk. bebek arabasını dik konumda koyduğumda 2 büyük valiz ve üzerine de bir spor çantası rahatlıkla sığıyor. veya bebek rabası+3 tekerlekli bisiklet de sığıyor. gerek eskinisinde gerekse şu an kullandığımda mekanik vs hiçbir problem yaşamadım, bakımlarını da düzenli olarak yaptırıyorum. cam tavan acayip bir ferahlık duygusu veriyor binince. arabaya ilk defa binen herkes harika diyor.
ibiza mı jazz mı derseniz gözü kapalı jazz derim. hem fiyatı uygun hem de bu fiyata sağladığı konfor özellikleri (hız sabitleyici, mp3 vs.)
başka sorunuz olursa severek cevaplarım.

2011 model I-Shıft Fun beyaz var bende. Düşünmeden al derim...

arkadaşlar i-shift şanzumanda şikayeti olan varmı?nasıl bu otomatikleştirilmiş manuel şanzuman çok kararsız kaldım.zaten yeni zam gelmiş honda jazz'a nasıl kullananlar memnunmu?

Ali Rıza Bey, size değişik bir alternatif sunmak istiyorum. Hyundai Accent Blue bu aracı hafta sonu test ettim çok harika geldi bana, geniş bir bagaj ve donanım zenginliği, Mode versiyonu 36400, prime versiyonu 39400 TL ötv li fiyatı. 5 yıl garanti ve 3 bakımın da ücretsiz oluşu ABS EBS ne ararsan araçta mevcut. Ben siparişi verdim inşallah doğru karar vermişimdir. Yılın ikinci ayrısında dizel otomatik olanı da geliyor. Bir araştırma yaparsanız alternatif olarak değerlendirebilirsiniz. C segmenti bir araç almak her zaman avantajdır. Şimdi bazı arkadaşlar bu araca nasıl C segmenti diyorsun diyecekler. Ama bu araç başta Cruze olmak üzere astra,megane,civic,cerato vb. araçlara rakip olarak üretilmiştir. Uzunca bir araştırmadan sonra bunları rahatca yazabiliyorum. Size en yakın bayiye giderseniz bana hak vereceğinizi düşünüyorum. Aracın ikinci el avantajınıda unutmamak lazım. Doğru kararı vermeniz dileklerimle.

yokmu arkadaşlar kullanıp yorum yapacak olan?

ali rıza bey, ben 2 yıldır i-shift jazz kullanıyorum. hiç bir sıkıntısını görmedim, herhangi bri arıza da yaşamadım. şehir içi ortalama yakıt tüketimi (hem sabah hem de akşam yoğun trafikte kullanıyorum) 6,3-6,6 litre arası. kesinlikle tavsiye ederim, biz ailece memnunuz.

yeni fun İ-Shift aldım. 27500 ötvsiz fiyatı.

Üstadım bu araça bakmıştım bende joy modeline ötv siz aparat dahil fiyatına 26500 29 500 de funa denildi. eğer 27 500 e ötv haric ve aparatıyla beraber ( alacıya başka masrafı olmadan ) veriliyorsa sizden adres ve tel alabilirmiyim. veya hangi bayiiden almışsanız irtibata gecebilirmyiz ?

BENDE YENİ SİPARİŞ VERDİM ALLAH İZİN VERİRSE 2011 MAYIS AYININ 5. GÜNÜNDE GELİCEK ARAÇ. YALNIZ ŞUNU SÖYLİM BURSA DA FUN MODELİ Nİ BANA EN SON 28.300 E BIRAKTI. FAKAT BEN BALIKESİR HONDA DAN SİPARİŞ VERDİM. BALIKESİR 27.500 E BIRAKTI FİYATTA ANLAŞTIK. KAPORAYI VERDİM VE ARACI BEKLİYORUM. ÇOK ARAŞTIRDIM KESİNLİKLE HONDA JAZZ DİYORLAR. BENZİNLİ ARAÇLAR ARASINDA EN AZ YAKIT TÜKETEN ARAÇ. EĞER BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ BANA E-MAİL ATABİLİRSİNİZ. mkale38@hotmail.com

i-shift şanzımanlar eski jazzlardaki cvt gibi değil, bu yüzden çok iyi performans beklemeyin. ama honda garantisi altında oldugu için rahatlıkla alabilirsiniz.

arkadaşım sana bir site vereceğim burada jazz la ilgili aradığın hatta aramadığn o kadar çok şey bulacaksın ki bende jazz alacaktım ama bu i -şhift şanzıman yüzünden vaz geçtim yani düz vites motoru yarı otomatiği çevirme olayı amaç tamamen yakıt tasarrufu entersan olan abd ve japonyada hala cvt şanzıman kullanmaları:) vereceğim site www.jazcikardeşler.com

Üst Alt