Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hotel Anıl - Gümbet/Bodrum tavsiye ederim

A_GEYiK

Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
1
Geçen sene tatilimi bu otelde geçirmiştim, memnun kalmıştım. Otel gayet temiz, denize sıfır, havuzu güzel ve temiz, yemekler güzel, yarım pansiyon konseptinde... (Sabah kahvaltı açık büfe ve akşam yemeği açık büfe) Gümbet'in merkezinde barlar sokağında... Deniz, kum plaj şeklinde ve çok temiz, belime kadar gelen yerde yukarıdan baktığımda suyun dibi net olarak görülüyordu. Geçen senenin fiyatlarıyla aynı, iki kişilik odada iki kişi fiyatı 120 TL (YP)

Sanırım geçen sene yabancı turist almamışlar ya da ben denk gelmedim. Müşteriler hep türk ve aile gibiydi.

Tekerlekli sandalye kullananlar için pek uygun olmayabilir. Tam olarak anımsamıyorum. Bazı yerlerde basamaklar vardı, yani zorluk çekebilirler, Yürüyebilen, ya da yardımla yürüyebilenler için ideal bir otel.

Tabii bu dediklerim geçen sene için geçerli, umarım hiç bir şey değişmemiştir...

Hotel Anil

Detaylı resimler için

Hotel Anil

2 Hafta önce tatilimi yine Anıl Otel'de geçirdim. Mükemmel bir tatildi. Hiç birşey değişmemiş, geçen sene ile aynıydı.

Otelde C Blok zemin katta kalırsanız rampa var merdivenleri kullanmadan odanıza, havuza ve denize ulaşabiliyorsunuz ama yine de tekerlekli sandalye kullananlar için pek uygun değil. Havuz başına konan şezlonglar denize giden yolu biraz daraltmış. Tekerlekli sandalye geçişi pek uygun değil. Sahilde çok kalabalık, zorlanabilirsiniz. Odalarda banyo girişinde kapı eşiği var ve biraz dar. Ama yürüyebilen engelliler için ideal bir otel. Ben zor da olsa yürüyebiliyorum ya da yardımla yürüyebiliyorum. Bu anlamda ben hiçbir zorluk çekmedim.

İşletme anlayışı ve hizmet kalitesi değişmez ise her yıl tatilimi orada geçireceğim. Otel 3 yıldızlı ama bence 4 yıldızlı otellerden bile daha iyi. Gidipte memnun olmayan kimse yok herhalde... Olumsuz yorum yapan hiç olmamış.

http://www.neredekal.com/gumbet-anil-otel/yorum/

bukadar övgüyle bahsettiğniz için,muhakkak uğurayacağım..

Temmuz ayı için geçen senenin fiyatları geçerliydi. Geçen sene de günlük 60 TL'ye kalmıştım bu sene de 60 TL'ye kaldım. (Yarım Pansiyon)

Otel tam doluydu, ağustos fiyatlarında çok az bir değişim olmuş olabilir.

Bir ek bilgi daha; tam pansiyon konsepti de varmış.

Yorumları okudum muhammet otelin dışardan genel bir görüntüsünü eklersen seviniriz..:)ben araştırma yapıyorum bayram sonrası çıkacağım kısmet olursa..

Bakıyorum sende tatil modundasın levent böcüğü..:pkafana ne koydun üle..:Dmuhammet bak başlığını kaynattık levent sayesinde üff..

İlk baktığımda açılmamıştı şimdi görebildim teşekkürler...:)

sevgili geyik,
engellilerle dolu olan bir siteye tek sand .kullanılmayacak
genel olarak kalabalık sahilde,odalarda merdiven,eşik sorunuyla karşılaşılacak vss..bi sürü engeli olan bir otelin tanıtımını yapmanız ne kadar saçmasapan.
böyle binlerce otel var türkiye de.
engellisiniz diye size süper özel bir ilgi mi gösterdiler nedir yani?
yürüyebilen engelli her otele gider zaten;)
hiç de ilgimi çekmedi .
sevgiler..

iyiki ilgisini çekmemiş

bütün yorumları okumuş incelemiş bide üşenmemiş fikrini söylemiş..gerçekten hiç ilgilenmemiş:D

laila

ben hep taildeyim zaten yaa bilmiyonmu:) hafiften ssaçlar açılıodu belli olmasın diye bandanayla kapatayım dedim..çaktırmasana uyus hemen:D

----------

bu arada

ben bodrum u biliyorum

burdaki otelde kalcaksan eğer sabaha kadar uyumamayı göze alcaksın..gümbet in barlar sokağının gürültüsü felakettir:)

Silelim mi başlığı?

20.000 Üyesi olan engelliler.biz'in tamamı tekerlekli sandalye mi kullanıyor? Site sadece engellilere mi açık? (Tatil seçenekleri kısmı sadece üyelere açık olsaydı böyle bir başlığı buraya yazmazdım.) Yani interneti olan her Pc kullanıcısı bu başlığı okuyabilir.

Mesleğim gereği olsa gerek; bir ürün ya da hizmet satın alırken en ince detaylarına kadar araştırım. Gereksinimlerimi karşılıyabiliyor mu? Ödediğim ücretin karşılığını alabiliyor muyum? (vs.) Tabii ki herkesin tatil anlayışı, tatilden beklentileri farklıdır.

Hayatımda yaklaşık 10 farklı otelde tatil yaptım. Yüzde yüz memnun ayrıldığım iki otelden birisi Anıl Otel'dir. Örneğin; kapalı otoparkının olması benim için artı bir durum iken bir başkasının umrunda olmayabilir. Ben kalabalığı, barları, discoları severken bir başkası sevmeyebilir.(Vs.)

Evet bana süper bir ilgi gösterdiler ama bu engelli olmamla ilgili değilmiş çünkü tüm müşterilerine aynı ilgiyi gösteriyorlarmış. Yukarıda verdiğim linkteki yorumlara ben de şaşırmıştım. 4-5 yıldızlı otellere bile az da olsa şikayet yapılırken Anıl Otel için bırakın şikayet eden bir kişiyi giden bir kişi yine gidiyor. Bu anlamda bence bu konsepte binlerce otel yok...

En iyi reklam memnun edilmiş müşteridir. Ben bu reklamı Anıl Otel için değil çok memnun kaldığım için, iyi bir tatil hizmeti almak isteyenler için yapıyorum.

Saygılar, sevgiler bizden...

Arkadaşın ilgisini çekmemiş olabilir. Benim ilgimi çekmekle birlikte fiat da çok makul geldi. Paylaşımınız için teşekkürler.

Motel için barlar sokağına çok yakın deniyor. Gürültü oluyor mu bu yüzden hotel de ?

Üst Alt