Geçen sene tatilimi bu otelde geçirmiştim, memnun kalmıştım. Otel gayet temiz, denize sıfır, havuzu güzel ve temiz, yemekler güzel, yarım pansiyon konseptinde... (Sabah kahvaltı açık büfe ve akşam yemeği açık büfe) Gümbet'in merkezinde barlar sokağında... Deniz, kum plaj şeklinde ve çok temiz, belime kadar gelen yerde yukarıdan baktığımda suyun dibi net olarak görülüyordu. Geçen senenin fiyatlarıyla aynı, iki kişilik odada iki kişi fiyatı 120 TL (YP)
Sanırım geçen sene yabancı turist almamışlar ya da ben denk gelmedim. Müşteriler hep türk ve aile gibiydi.
Tekerlekli sandalye kullananlar için pek uygun olmayabilir. Tam olarak anımsamıyorum. Bazı yerlerde basamaklar vardı, yani zorluk çekebilirler, Yürüyebilen, ya da yardımla yürüyebilenler için ideal bir otel.
Tabii bu dediklerim geçen sene için geçerli, umarım hiç bir şey değişmemiştir...
Hotel Anil
Detaylı resimler için
Hotel Anil
Sanırım geçen sene yabancı turist almamışlar ya da ben denk gelmedim. Müşteriler hep türk ve aile gibiydi.
Tekerlekli sandalye kullananlar için pek uygun olmayabilir. Tam olarak anımsamıyorum. Bazı yerlerde basamaklar vardı, yani zorluk çekebilirler, Yürüyebilen, ya da yardımla yürüyebilenler için ideal bir otel.
Tabii bu dediklerim geçen sene için geçerli, umarım hiç bir şey değişmemiştir...
Hotel Anil
Detaylı resimler için
Hotel Anil