Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

HP Deskjet F380 yazıcı

muratyavuz

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar bende leptap var fakat HP Deskjet F380 yazıcım bu leptap da çalışmıyor cd lerini kuramıyorum,kurmam için driver gerekli olduğunu söylediler bana bu konuda yardımcı olurmusunzu.

Tabiki Yardımcı oluruz arkadasım. Öncelikle Bilgisayarı yazıcıya bağlama yapacağın iş çok ve çok basit.

Öncelikle sana vereceğim Linkten Senın yazıcının driverini indirceksin. Driverin Linki : HP Deskjet ve Officejet Yazdırma ve Tarama Sürücüleri HP Deskjet F380 All-in-One Yazıcı - HP Müşteri Desteği (Türkiye - Türkçe)

İndirdikten sonra çift tıkla innen dosyayı ve next next next büyük ihtimalk türkçe olması lazım iler ileri ileri dersin biraz zaman alabilir kurulum yaklasık 0-30 dakıka kadar. daha sonra zaten kurulumda sana diyecek ve resim belirecek yazıcının kablosunu takmanı isticek ve sen yazıcının kablosunu tak ve yazıcıyı aç daha sonra kendıiliğinden dewwam edecektir. vermiş olduğuım Link Windows Xp İçindir. Windows Vista Ve wİndoes 7 içinde Linkler aşağıda;
Windows Vista: HP Tam Özellikli Yazılım ve Sürücüler HP Deskjet F380 All-in-One Yazıcı - HP Müşteri Desteği (Türkiye - Türkçe)

Windows 7 :
HP Deskjet ve Officejet Tam Özellikli Yazılım ve Sürücüler HP Deskjet F380 All-in-One Yazıcı - HP Müşteri Desteği (Türkiye - Türkçe)

arkadaşım ben dosyayı indirdim yazıcım çalıştı ama skayner çalışmadı yani resim yükleyici çalışmadı sebebi ne olabilir acaba?

hmmm.. vermiş olduqum bütün linklerde tarama özelliğide mevcur t driver içinde işletim sisteminiz nedir xp değil mi?

cx571 arkadaşım teşekkürler 4 defa sildim tekrar denedim sonuda kuruldu teşekkür ederim size.
Bay cin sizin ilğinizede teşekkür ederim.

Üst Alt