Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hp laserjet yazıcım hata veriyor yazmıyor neden?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
meraba arkadaşlar yardımcı olur musunuz hp yazıcım yazmıyor yazdır diyorum hata dyor ışığı felan yanıyor ilk açtığımda da olağan hareketini yapıyor ama boş ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

Kağıt bitmiş ya da sıkışmış olabilir.
Tonet bitmiş olabilir.
Donanımsal bi problem olmuş olabilir (kapağın açık kalması,kablolardaki problem vs )
İlgili donanımın driverlarında problem olabilir.
Yazıcı seçilmemiş olabilir.
Yazdırmak istediğiniz kağıt vs formatını yazıcınız desteklemiyor olabilir.
Bu listenin bu şekilde daha uzayıp gitmesini istemiyorsanız probleminize dair bişeyler söylemeniz lazım.

kağıt bitmedi yada sıkışmadı kablolardada bi sorun yok desteklemede var yazıcda seçili
tonerin bittiğini nasıl anlarım ve driverlerle ilgili bi sorunsa ne yapmalıyım

driverlarını hpnin sitesinden indirip güncelleyebilirsin.
Hangi model yazıcı kullabdığınızı bilmiyorum ama pek çok yazıcıda toner uyarı cihazı mevcut.
Yazdırmak için belge gönderdiğinizde sağ alt köşede yazıcı simgesi çıkıp bir süre sonra belge yazsırılamadı gibi bir hata veriyor mu?

hp laserjet P1005 model
verebileceğini bi link var mı
yazdır dediğimde yazdırılamadı hata diyor sağ altta

driverla alakalı değil o zaman.Büyük ihtimalle kablolarla alakalı.Bilgisayar ile yazıcı arasındaki kabloları kontrol et.
HP - Destek ve Sürücüler adresinden de sürücünüzü güncelleyebilirsiniz.Ama dediğim gibi kablodan gibi görünüyor.

yazıcıya yazdır komutunu verdiğinizde sağ tarafta yazıcı işareti duruyor mu yazıcı harekete geçiyor mu . YAZICI mürekkepli mi yoksa lazer mi?

sorunum çözüldü ilk başta bakmam gereken yere en son bakıyorum :)
kablosu çıkmış o yüzdenmiş taktım şimdi yazdırıyor
tşk

Üst Alt