Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Hukuk] Avukatımdan memnun değilim. Davayı başka bir avukata verebilir miyim?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
iş kazası yaptım şirketi mahkemeye verdim 2,5 yıldır devam ediyor. Avukatımdan memnun değilim vekaleti iptal ettirip davayı başka bir avukata verebilirmiyim? lütfen CVP...

Başka avukat tutabilirsin tabii. Şartların ne olduğunu bilmiyorum. Avukat arkadaşımın telefonunu yarın ÖM olarak yazacağım sana. Arayıp konuşabilirsin.

Şuan ki avukatını red edebilirsin.Vekalet iptali yapabilirsin.Böylelikle başkabir avukat tutarsın.

Ancakkkkkk :( Daha önce red ettiğin avukatınla doğabilecek tazminat alcaklarından avukatın vazgeçmedi ise doğabilecek tazminatlardan muaf olmazssın. Yalın bir dille. ( Red-i Avukat yapttığında,Tüm haklarından avukatın vazgeçmesi gerekir.Aksi takdirde,hakları baki olur. )

Saygılarımla.

teşekkür ederim oturanboğa ve sunburn, oturan boğa avukatın numarasını verirsen sevinirim tekrar teşekkürler

aranızda sözleşme varsa veya dava açılmışsa, avukatının vekalet ücret alacağı hakkı doğmuş olacağından bu hususları azledeceğin avukatınla kapatıp bundan sonra yeni avukatla çalışmanı öneririm. zira azletmek istediğin avukatın sorun çıkarabilir.

Üst Alt