1977 yılında hatayda dünyaya geldim 3 aylık iken sol kolum demir beşiğin arasına girmiş babam çıkarayım derken sol omuzdan gitti kırıkçı çıkıkçı en son tabi yine doktor.Doktor bigüzel fırçayı atmış tabi ama nafile yapacak bişey yok deyip yollamış.Bunun üzerine değişik zamanlarda kol birkaç kez kırıldı.
İlk okul beşinci sınıfta iken Alkollü bir sürücü tarafından fena halde çarpıldım başımın arka tarafındaki deri nerdeyse tamamen kopuyordu 32 dikiş ve hayata merhaba..
Trafik kazasından bir kaç ay sonra abimin çalıştığı bir mobilya imalat atölyesine abim beni zorla götürdü orada hiç görmediğim makinalar tabi ordada sağ elden 2,5 (iki buçuk ) parmak bıraktım.
Sene 1996 sevdiğim insanın kız arkadaşımın peşinden İSTABULA geldim.
Onunla evlendik ne kadar güzel?
Ama 2005 yılında ikinci çocuğumuz DOWN SENDROMU hastası olarak dünyaya geldi.
Şu an beş yaşında dünya tatlısı kalp ameliyatı guatr fıtık tansiyon ne arasanız var.
OLSUN onuda hayatıda seviyorum derken 30-10-2010 tarihinde evimi sel bastı
Oda olsun mevlamdan gelene şükürler olsun.İyiki çocuğumun şansına toki konutlarına başvurmuştum kazandık çok şükür şimdi evimize sıcak yuvamıza gidiceğim günü inşallah kazasız belasız bekliyoruz. ARTIK
(ALLAH'ın izniyle tabii)
HAYAT YAŞAMAYA YİNEDE DEĞER
İlk okul beşinci sınıfta iken Alkollü bir sürücü tarafından fena halde çarpıldım başımın arka tarafındaki deri nerdeyse tamamen kopuyordu 32 dikiş ve hayata merhaba..
Trafik kazasından bir kaç ay sonra abimin çalıştığı bir mobilya imalat atölyesine abim beni zorla götürdü orada hiç görmediğim makinalar tabi ordada sağ elden 2,5 (iki buçuk ) parmak bıraktım.
Sene 1996 sevdiğim insanın kız arkadaşımın peşinden İSTABULA geldim.
Onunla evlendik ne kadar güzel?
Ama 2005 yılında ikinci çocuğumuz DOWN SENDROMU hastası olarak dünyaya geldi.
Şu an beş yaşında dünya tatlısı kalp ameliyatı guatr fıtık tansiyon ne arasanız var.
OLSUN onuda hayatıda seviyorum derken 30-10-2010 tarihinde evimi sel bastı
Oda olsun mevlamdan gelene şükürler olsun.İyiki çocuğumun şansına toki konutlarına başvurmuştum kazandık çok şükür şimdi evimize sıcak yuvamıza gidiceğim günü inşallah kazasız belasız bekliyoruz. ARTIK
(ALLAH'ın izniyle tabii)
HAYAT YAŞAMAYA YİNEDE DEĞER