Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hüzün, mutluluk. İkisi de... [O an]

Konular
6
Reaksiyonlar
0
1977 yılında hatayda dünyaya geldim 3 aylık iken sol kolum demir beşiğin arasına girmiş babam çıkarayım derken sol omuzdan gitti kırıkçı çıkıkçı en son tabi yine doktor.Doktor bigüzel fırçayı atmış tabi ama nafile yapacak bişey yok deyip yollamış.Bunun üzerine değişik zamanlarda kol birkaç kez kırıldı.

İlk okul beşinci sınıfta iken Alkollü bir sürücü tarafından fena halde çarpıldım başımın arka tarafındaki deri nerdeyse tamamen kopuyordu 32 dikiş ve hayata merhaba..

Trafik kazasından bir kaç ay sonra abimin çalıştığı bir mobilya imalat atölyesine abim beni zorla götürdü orada hiç görmediğim makinalar tabi ordada sağ elden 2,5 (iki buçuk ) parmak bıraktım.

Sene 1996 sevdiğim insanın kız arkadaşımın peşinden İSTABULA geldim.
Onunla evlendik ne kadar güzel?

Ama 2005 yılında ikinci çocuğumuz DOWN SENDROMU hastası olarak dünyaya geldi.
Şu an beş yaşında dünya tatlısı kalp ameliyatı guatr fıtık tansiyon ne arasanız var.

OLSUN onuda hayatıda seviyorum derken 30-10-2010 tarihinde evimi sel bastı

Oda olsun mevlamdan gelene şükürler olsun.İyiki çocuğumun şansına toki konutlarına başvurmuştum kazandık çok şükür şimdi evimize sıcak yuvamıza gidiceğim günü inşallah kazasız belasız bekliyoruz. ARTIK :D
(ALLAH'ın izniyle tabii)
HAYAT YAŞAMAYA YİNEDE DEĞER

Birçok görünmez kazalar ve şansızlıklar yaşamışsınız. Umarım bundan sonraki hayatınızda herşey gönlünüzce olur. Ailenizle birlikte size yeni evinizde mutlu bir ömür diliyorum.

Inşallah bundan sonrası iyi olur kardeş.umutlarımızı yitirmememiz lazım...

bundan sonraki yaşantınızın güzellikler içinde geçmesi dileğiyle...

allah sabır versin ufaklığada şifa verir işallah

umutlarınız yeşil kalmış çok güzel...yaşananlar sizi yaşamdan koparmamış bu daha da güzel...siz zaten yola kendi türkünüzle başlamışsınız ve devam ediyorsunuz...yolunuz hep açık olsun...

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize.
Aynı güzel dilekleri bende sizler için diliyorum.
Çok sağolun.

Çok teşekkür ediyorum....
Hayatın sizlerede mutluluklar getirmesini temenni ediyorum.

Allahım, bu ne güzel yaşama bağlılık.Allah yaşama istediğini senden almasın.Ailenle ömür boyu huzurlu yaşa.

O kadar büyük badireler atlattıktan sonra hayata sımsıkı bağlı kalmandan dolayı seni kutluyorum.
Çocuğunuzun şansına çıkan evinizde kazasız,belasız,sımsıcak sevgilerin yoğun olduğu günleri ailenle birlikte yaşaman dileği ile...

sabrınızdan hiçbirsey kaybetmeden yasamanızı ve bundan sonra daha guzel seyler yasamanızı temennı ederım:)

merhaba

Allah sabır eden kullarından eylesin. Allah bir ömür boyu sıkıntı yüzü göstermesin acil şifalar dilerim.

Önemli olan yaşadığınız kötü gelişmelerin umutlarınızı da alıp götürmemesidir.Umutların biri bittiğinde diğeri başlıyorsa bu güzel gelişmedir. Yaşadığınız olaylar gerçekten çok kötü ama yapacak bir şey yoktur. Başa gelmişse mecburen çekmek gerekiyor. Geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki yaşamınızda daha güzel gelişmeler oılur..

Üst Alt