Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Huzursuz bacak sendromu ve migren için hangi oranda rapor verilir?

gkmnyrl

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese selam benim geçmişte aldığım sağ göz görmeme %32 psikoloji %10 olmak üzere baltazard formülü ile %39 oranında raporum var.
bunların dışında karneye huzursuz bacaklar sendromu ve migren eklendi buradaki yorumlara bakarak hbs%10 migren %10 gibi yorumlar gördüm.
dolayısıyla göz 32 psikoloji 10 migren 10 hbs 10 yani raporu alabilirim bu durumda.
peki bu huzursuz bacaklar sendromu ve migren için verilen oranların gerçekçiliği nedir bu doktorlar her önüne gelene bu oranları veriyorlarmı?
Ayrıca tavsiyeniz veya önerileriniz varmı bu konuda. ne yapmalıyım

gkmnyrl eğer dediğiniz oranlarıda alabilirseniz 40 barajını geçersiniz her önüne gelene ben migrenim bende hbs var diyene tabiki oran verilmez gerekli tetkik tahlil ve gözlemler yapılır ona göre verilir

Migren uzun yıllardır var ve tabiki oldukça sıkıntılı bir durum hbs durumu farklı 2 gün öncesine kadar hbs Nedir bilmezdim ve bu konuda çok bilgi sahibi degilim.
Migren icin 5 puan dahi alsam = göz migren ve psikoloji ile 40 olur diye düşünüyorum fakat psikoloji den alınan oran süreli olduğu icin istemiyorum aslında
Kafam katışık

Üst Alt