Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Huzursuz bacak sendromuna ne oranda rapor verilir?

Mevi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Dostlar merhaba 22 yaşında neredeyse 15yıldır bu rahatsızlığı çekiyorum seneler ilerledikçe ne kadar adı huzursuz bacak sendromu olsada artık 2 koluma bu rahatsızlık hissi ulaşmayı başardı neredeyse tüm tedavileri denedim tüm yolları deneme rağmen hiç bir çare bulamadım bu hastalık bana çok kötü etkiler bıraktı yılalrdı uyumak için çocuklar gibi sallanıyorum yanımda müzik felan açarak anca uyuyorum tabi bununda sabah bel ağrısıyla uyanma gibi sonuçları oluyor. Araştırmalarıma göre sadece %10 veriyorlarmış benim hayatımı hem psikolojik hem de fizyolojik olarak bu kadar etkileyen bir hastalıkla ne yapıcam doktora durumu anlatsam daha fazla verme oranı nedir?

ilgilenenler için kullandığım ilaçlar ve yöntemler = ( Dopamin agonisti aldım pexa 0.25mg 1ya yarım daha sonra yetmediği için 2 ay tam kullandım sonuç olarak hastalığımın artması gibi bir yan etki ile karşı karşıya gelince 3 ayın sonunda bıraktım , atarax kullandım oda işe yaramadı kendisi bir alerji ilacı , b12 seviyem yerinde onun içinde haftalık iğneler vuruluyordum , d vitamini aldım oda işe yaramamıştı , güncel olarak magnezyum kullanıyorum magnezyum değerlerimde bir sorun olmamasına rağmen ama o da işe yaramadı.) fiziksel olarakta her yerde gördüğünüz yatağa sabun koyma vb her şeyi denedim tek yararı olan şey ağır yükler ile spor yapmak oldu oda çok yorgun olduğum için ağrı gelmeden direkt uyumama sebep olmasıydı ama 1 gün spor yapmayım gecelerim gene felç oluyor buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

Bana da tanı yeni konuldu , gelecek ay heyete gideceğim . %10 veriliyor dendi ama kanunda herhangi bir takip süresi yazmıyor . Yine de şansımı deneyeceğim ama oran alabileceğimi zannetmiyorum .

Üst Alt