Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Huzursuz Bacak ve Sedef için oran verilmez mi?

Ytenes

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Dun heyete girdim.yuzde 20 koah, yuzde 20 de kalici isitme kaybindan 20 verdiler.Haliyle 36 oldu.
Benim merak ettigim şu.Huzursuz bacak sendromu var 2 senedir ilac kullaniyorum oran vermediler.
Sedef var azda olsa onada oran vermediler ne yapmamı onerirsiniz.
Yardımınız icin tesekkur

Yeni heyete basvurmak

36 olarak rapor cikti.20 koah 20 de isitme kaybindan haliyle 36 oldu.Fakat huzursuz bacak sendromu nun lafı bile gecmedi.Ne yapmaliyim.
Yardim edermisiniz

Merhaba,
Huzursuz bacak sendromuna ait geçmişte tedavi gördüğünüz yerden bir evrak gösterseydiniz.Bende geçtiğimiz günlerde heyete girdim ve şunu anladım.Öncesinde tedavi görüp evrağınızı yanınıza almıyorsanız gözle görülebilecek bir rahatsızlığınız engeliniz yok ise doktorların gözünde 1 adım geride başlıyorsunuz.

2015 yılından 1 senelik ilac raporum var ozel sigortadan gecen ayda ssk hast.1 senelik ilac raporum var hatta ssk emg dahi cekti.gostermeme ragmen doktor oran vermedi

Ne yapayim ben simdi.itiraz mı edeyim yoksa bekleyip daha sonra sıfırdan mi islemleri yapayim .fikri olan var mi.Ayrica daha sonra basvurursam bu 36 baki mi kaliyor yani sadece daha sonra gosterecegim rahatsizliktan mi heyete girecegim.Yardimlarinizi bekliyorum

Suan bende seninle aynı durumdayım.Rapora itiraz için il sağlık müdürlüğüne gidicem ve onlar hakem hastaheneye sevk edicekler herşey yeniden tekrar baştan başlayacak.Bendede egzama var sedefe benzer diyelim.Doktorla tartışmama rağmen oran alamadım.Adamlar bu hastalığa oran verildiğini bilmiyorlar ya varmı böyle birşey.

Itiraz

Heyet raporuna itiraz ettim.2. Bir hastaneye gonderdiler.Merak ettigim oranlarini kabul edip itiraz etmedigim rahatsizliklardan tekrar muayene olacakmiyim.Yani kulaktan 20 koahtan 20 verdiler.Benim derdim noroloji ile huzursuz bacak sendromu ndan oran vermedi.Bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim.

Tam emin değilim ama hepsinden tekrar girmen gerekiyor sanırım.

Annem, Eskişehir Yunusemre Devlet hastenesinden: 37 (İtiraz ettik.)
Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesinden: 49
Hakem Hastane olarak Eskişehir Devlet Hastanesinden: 32 aldı. Hepsine tekrar girdi. Ama hepsinden farklı sonuçlar çıktı.

Son düzenleme:
Huzursuz bacak teşhisini 3 araştırma hastanesi ve bilimum devlet hastaneleri koydu ama iş engelli raporuna gelince ki 10 puan kafadan hastalığın varlığı, ağrı durumuna görede ek oran var 0 puan verdiler yani değerlendirmediler. Malesef baştan tekrar muayene olacaksın.

Ytenes fanatik177 Taz vetbat

Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize çok geçmiş olsun. İnşaallah rapor konusundaki bu mücadeleniz hakkınızı almanızla sonuçlanır.

Sizden küçük bir ricam olacaktı, rapor almak için başvurduğunuz hastanelerin adlarını buraya yazabilirseniz sizden sonra benzer hastalıklar için başvuruda bulunacak diğer vatandaşlara fikir vermiş olursunuz.

Esen kalın,

Merhabalar

Itiraz ettigim 36 orandan sonra (koah 20 )isitme kaybi (20)izmir trafik hast.gonderildim.Dun musyene olup heyete girdim.Inanamiyorum ki 10 yillik koah hastasiyim gogus doktoru hasta degilsiniz demiyorum ama bana gore oran veremem dedi.Kulaklarimda isitme ksybi var 8 senedir.Ama burda sadece tis seslerde cikti.Oran vermedi.

Huzursuz bacak sendromu icin noroloji 5 verdi.Heyete girdigimde egildi ve o verdigi 5 oranin uzerini karaladi.Yani anlayacaginiz sapasaglam ciktim.Masallah deyin.Hastaneye girer girmez tedavi oluyorsunuz.Bakalim hakem hastane ne olacak.Merak ediyorum

Üst Alt