Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai 1.0 motor otmatik 2025 model elite hakkında ne düşünüyorsunuz?

İmkanın varsa Honda hrv advance al i20 güzel araba evet 5 sene kullandım ama 4 senenin sonunda çok iyi otomatik vitesli araba kullanmayı bilen biri olarak aracın şanzımanı bozulmuştu Allahtan garantili araç olduğu İçin hiç bir ücret ödemeden yaptırmıştım bayi de ama yinede korku ve endişeli binmiştim Honda Toyota gibi markalar bu araçlara göre daha sorunsuz

DCT olduğu için şanzıman problemi normal ben Tucson Elite Plus Benzin 2025 aldım bunda bile bozulabiir.

@AltayTuna, Gönlüm toyotadan yanaydı ama bütçe maalesef yetmiyor..Sıfır araç 100,000km 5 yıl garantiai var. Bakalım nasıl bi macera içerisine düşecem..

@Polmiks, Abi otomatik almayı hiç istemiyorum ama rapor otomatik cıltı..
Ayrıca 1.2 yada 1.4 uretimi yok hyundaide..Mecbur buna kaldım...

Yıllarca Ford Taunus kullandım, tabii otomatik, şanźıman tık demedi. Sonra hyundai accent aldım. 140 veya 150 bin civarında farklı bir yerdeki arızayı şanzımandan zannettiler, bu nedenle sanzıman elden geçti. Şimdi getz var 110 000 km.de. nadiren yokuş aşağı inerken vuruyor.
Alacak para pul yok ama yine de hyundai modellerini inceledim. Çift kavramalı sistem için olumlu konuşulmakla beraber çok çok çok nazik kullanılması geren bir sistem olduğu yazılıyor. 160 000 km kadar ömür biçiliyor şanzimana ve tamiri epey bir pahalı deniliyor. Diyenler sıradan vatandaş değil oto uzmanları. Bu nedenle i20 güzel ama, i10 klasik otm. Vites, sanki daha hoş gibi bu açıdan.
Güle güle kullanın, Allah kazadan beladan saklasın.
Adam kırmızıda dururken. Nereden baksan 160 170 ile gelen bir araç adama vuruyor. Araç önce ağaca sonra aydınlatma direğine çarpıp üçe beşe ayrılıyor ve tabiii sonuç vefat. O nedenle görünmez kazalardan muhafaza etsin Allah.

@Polmiks, İ20 den yana tercih kullandım..Bayon sevmedim yaa..

@alifatih1958,Mevlâ, cümleyi kazadan belâdan korusun...
Evet, max 200 binden sonra elden cıkarmak gerek...
Çünkü aliminyum blok tamiri olmaz deniliyor..
3 silindir olduğundan turboya zor veriyor oda turbo perte cikabiliyor..
Aldım artık bakalım, iyi diyen de var, kötüleyen de var..

23 sene otomatik vites Toyota terra sedan model aracını kullandım hiç yolda bırakmadı sadece yağ değişimi Akü değişimi yaptırdım 23 sene mekanik sistemde en ufak bir arıza olmadı Ehliyet elden gidince satmak zorunda kaldım Ehliyetim elden gitmeseydi yine yoluma aynı aracım Toyota ile devam ederdim yeni araca heves etmezdim

@Polmiks,
Ben 3 gün önce megan aldım mennum araba güzel ÖTV muhafiyetli 12.700 geldi en full paketi tabi biraz zorlandık ama alinicak arabalar fiyatları yüksek şuan

Üst Alt