Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai accent blue mode plus otomatik 1.4 için 39 bin TL fiyat nedir?

habip50

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
değerli kardeşlerim,

yaptığım araştırmalar sonucunda ağustos 2016 itibariyle accent blue otomatik mode plus paketi 61500 tl satış fiyatından ötv inildikten sonra 42400 tl ye geliyor. bir hafta boyunca yapmış olduğum pazarlık sonucunda 39 bine kadar indirdim.

şimdi siz değerli arkadaşlarla fikir birliği ve paylaşımı kapsamında istediğim şudur; bu aracı 39 binden aşağı indirebilen varmı? bayi adı nedir?

bir diğeri ise; pazarlık yapıp 39 bine indiremeyen arkadaşlar varsa ben yardımcı olurum. (beleş =) hayır için çalışırım)

telefonum: 0554 997 22 30

teşekkür ederim, araştırma aşamasındayım , il sağlık müd heyet raporu kaldı cuma heyete gircez o prosedürüde tamamlayalım tekrar değerlendireceğim.

Sa bende 1.4 otomik var dizel alin derim pisman olmazsiniz

Dizel aracin şanzimani yeni 7 ileri çift kavramali.performansi iyi 136 beygir.bide ekonomik 200 tl ye benzinlide depo doluyo dizel 160 tl benzinli arac 100 beygir gecen ranpada bayildi araba 5 kisiydik

5-7binlira dahA fazla vererek alina bilir cok mantikli dizel araba

habip50 merhaba bizde 94 rapor var ve 5 yılımızı doldurduk aracımızı satacağız. yeni araç olarak focus 1.6 benzinli alacağım 76000tl oluyor ötv indirimyle 52 bin oluyor bunun üzerinden indirim yaparlar mı daha ?

@habip50 merhaba bizde 94 rapor var ve 5 yılımızı doldurduk aracımızı satacağız. yeni araç olarak focus 1.6 benzinli alacağım 76000tl oluyor ötv indirimyle 52 bin oluyor bunun üzerinden indirim yaparlar mı daha ?

öncelikle senin verdiğin fiyat üzerinden gidelim, 76000 tl den ötv siz 52500 gibi oluyor. bu devletin alması gereken ama vaz geçdiği vergi düşüldükten sonraki fiyatıdır. bayi burada sana bir iyilik yapmış değildir. ayrıca 76 bin lira iken bunun içinte trafik tescil. mtv nin 6 aylık kısmı gibi masraflarda bulunmaktadır. oysa biz mtv de ödemiyoruz. bayi bunu kendisine kar yazıyor.

pazarlık edin arkadaşlar ben bu araçta 3500 tl indirim almayı başardım. diğer illerdeki bayileri telefonla arayın. keş paraya hiç bir bayi dayanamaz.

ayrıca içerisinde bulunduğumuz ay itibariyle 2016 yılının sonlarına yaklaşıyoruz. bir kaç ay daha bekleyin yıl sonu kampanyalardan da yararlanabilirsin. araç daha aşağı fiyata gelecektir.

büyük illerdeki bayilerden daha avantajlı araçlar alınabilir. örneğin kayseri de bir bayi 10 araç satarken istanbul da ki bayi 100 araç satmaktadır. daha az kar karşılığı satış yapması mümkündür. kayseri dekinin şansı hiç yok. büyük illerdeki bayileri yorun derim.

öncelikle senin verdiğin fiyat üzerinden gidelim, 76000 tl den ötv siz 52500 gibi oluyor. bu devletin alması gereken ama vaz geçdiği vergi düşüldükten sonraki fiyatıdır. bayi burada sana bir iyilik yapmış değildir. ayrıca 76 bin lira iken bunun içinte trafik tescil. mtv nin 6 aylık kısmı gibi masraflarda bulunmaktadır. oysa biz mtv de ödemiyoruz. bayi bunu kendisine kar yazıyor.

pazarlık edin arkadaşlar ben bu araçta 3500 tl indirim almayı başardım. diğer illerdeki bayileri telefonla arayın. keş paraya hiç bir bayi dayanamaz.

ayrıca içerisinde bulunduğumuz ay itibariyle 2016 yılının sonlarına yaklaşıyoruz. bir kaç ay daha bekleyin yıl sonu kampanyalardan da yararlanabilirsin. araç daha aşağı fiyata gelecektir.

büyük illerdeki bayilerden daha avantajlı araçlar alınabilir. örneğin kayseri de bir bayi 10 araç satarken istanbul da ki bayi 100 araç satmaktadır. daha az kar karşılığı satış yapması mümkündür. kayseri dekinin şansı hiç yok. büyük illerdeki bayileri yorun derim.

teşekkürler cevaplarınız için bu ay ford indirime gitti biz 5 yılımızı doldurduk mahkemeye dilekçe yazacağız ek karar alıp kendı aracımızı satacağız ve forda gidip alacağız. sıkıntımız hakim onay vermezse ne yaparız onu düşünüyoruz. fordla görüştüm tekrar 50500e kadar indi içinde mtv plaka ruhsat masraflarıda varmış onlardan hariç fiyat istedim..

bayilerle pazarlık yapın fakat işinizi bitirmeden ön ödeme veya satış sözleşmesi imzalamayın çünkü bizim işler kolay yürümüyor sıkıntı çıkıyor bu yüzden temkinli olun. bayiler önünüze hemen satış sözleşmesi koyarlar durun bir nefes alıp düşünün ve işlerinizi temizledikten sonra imzalayacağınızı söyleyin. en temizinden.....

zihinsel engellilerin işi daha zor hakim onayı gerekli malesef

Üst Alt