Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai Accent Era 1.4 mode otomatik vites hakkında yorumlarınız..?

umutsuz13

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yarın arac almaya gıdıcem hayırlısıyla ama yınede son bır defa alacagım arac ın ne kadar ıyı ne kadar kötü bılmedigim ıcın sızlerın degerlı paylaşımına ıhtıyacım var ayrıyeten hangı sıgorta sırketını onerırsınız ve arac otv ındırımlı oldugu ıcın herhangı bır madde ekletecekmıyım cevablarınızı acılen beklıyorumm.

Arac hyundaı accent era 1.4 mode otomatık vıtes
yakıt benzın
yıl 2012
fıyat 24000 tl
şımdıden teşekkurler ...

bende almakistiyordum aynı aracı arastırdım bu seneden sonra era nın üretimi duracakmış bende accent blue de karar kıldım arada 2 bin tl fark var

ben en son 27000 pazarlık ettim artı plaka ruhsat masrafını düşecegim içinden

arkadaş alırsan banada haber ver benimde niyetim var kaça aldınsa haberim olsun şimdide hayırlı olsun slm ve dua ile

ben bu ayın 20 sinden sonra alıcam inş hayırlısıyla

Dediğiniz arabanın modelin otomatik benzinlisi çok yakıyor.
Para yetiştiremesiniz ona, ya lpg taktırın yada başka araçlara yönelin.
Çok kullancaksanız yani yılda en az 15 bin km yapacaksanız dizel yoksa benzinli alın.

İmkanın varsa otomatik dizel bir araç al (accent blue) yada benzinli otomatik honda jazz yada vw polo dsg düşün.

Çünkü araba ucuz diye alıp sonra , ben buna benzin parası yetiştiremiyorm diyen çok oluyor.
Benzinlide olsa dizelde olsa az yakan almaya bakın.

He tabi garantiyi bozdurmadan lpg taktırıcam dersen o başka.

kardeş sence accent blue mu yoksa accent era mı cok kafam karısık

LPG taktırıcam dersen tabiki blue, era teneke gibiymiş kullanan bi arkadaş dedi :)

Şahsen ben almam ama yinede sen bilirsin.
Accent blue alabiliyosan al.

blue eraya bırak yüz bin basar eradan cok cok kaliteli

otomatik vites olması ideal ancak engelli plakalı alıyorsan ÖTV indirimli hundai dizelleri çok yakıyor diye biliyorum ayrıca 24000 tl veriyorsun hundai accent alacagına opel wv mesela satra corsa polo gibi araçlar daha iyidir sıfırlarını alırsın o fiyatlara bende astra var enjoy düşünüyorumda hundai aralacaktım iyiki almadım diyorum alman arabaları en iyileridir. birde honda var civic ama ona paran yetmez city sine bak onlarda iyidir i vtec motor hundai accentta ESP standart diyebiliyorum ancak yokuş kalkış desteği vs. bunlarada bak varmı yokmu diye.

ben arabalarla cok ugrastıgım için biliyorum hundai araba deil parana yazık opel yada wolksvagen al keyfine bak

arkadaşlar bende araç alacam sıfır ötv indirimli olunca taşıt kredisi olmuyormuş kredili alan varmı selamlar

Valla en sonunda karar verdım hyundaı i20 prime otomatik sipariş verdim arac 25 000 tl metaalık grı full+full arac
içi cok geniş konfor acısından cok rahat nasip olursa haftaya c.tesi butun işlemler bitmiş olur.
TEK SORUN APARAT ONADA PLAN PROJE TERTIBAT NOTER MALIYE V.S HEPSİNE 1.500 TL ISTIYORLAR NORMAL MI SIZCE

ben ıspartadan alıcam aracı halis denılen sahıs ı tanımıyorum

Anladım , hayırlı olsun.
Çok basit işlemi tekelleşmeden dolayı yüksek fiyatlara yaptırıyoruz malasef. :mad:

tabiki blue yeni tasarım bir araç ama erayıda kötülemeyin oda gayet iyi ve dayanıklı arabadır.

çok param yok ama kaliteli bir araca binmek istiyorum diyenlere tam uygun arabadır.pişman etmez,sahibini üzmez yedek parçaları çok ucuzdur

blue daha pahalı tabiki arasında fark olacak sonuçta paranıza göre davranın emin olunki her iki arabada sahibini üzmeyen gayet memnun kalacağınız araçlardır,

düz vites alıcaksanız eranın 1.6 motor benzinli olanını alın derim...

1.4 ile 1.6 arasında sadece 2 bin lira gibi bişey oynuyor,yakıtları birebir aynı...1.6 daha performanslı 112 hp...zaten eranın dizelini kaldırdılar,blue dizel satmak için....

merhaba
Hydai Accent Era içinmi yoksa Hydai Accent Blue için mi yaptın pazarlığı.

Hyundai arabalarına bakacağınıza biraz konfor biraz az yakıt yakan arabalara bakmayı neden düşünmüyorsunuz.

vw fiat citreon opel lancia toyota gibi arabalara bakın yedek parçası ucuz yakıt ekonomik Opel ve Vw tavsiyedir.

fiatın lineası 1.3 -- 95 hp aktiv plus aracın fiyatı 37.500tl. bize indirimli fiyatı 26.000 tl. bu fiyat telefonda verdiler acenteye gidersen senin kabiliyetine bağlı iyi bir pazarlık yaparsan 23-24 liralara kadar alırsın ayrıca, bende bu günlerde araç alacam onun için biraz araştırma yaptım ford fiesta 1.4 TDCİ dizel 26.00tl, ford focus TDCİ comford 34.00, ford c-max tren benzinli fiyatı 33.00tl bizlere olur fiyatlardır. buna göre seç birini bilmem yardımcı olabildimmi. hepinize hayırlı günler arkadaşlar.....

ötv siz araca araç kredisi kullandım

arkadaşım ben opel astra sedan 111. yıl aldım 2 yıl önce bazı firmalar araç kredisi olmaz ötv siz araca dediler birkaç bayi ile görüştüm uşaktaki bayi kredi kullandırarak arabayı verdi.bir bayiye takılıp kalmayın araştırın sonuçta aracı satacaklar.bankalarla ilişkileri iyi ise banka sorun çıkarmıyor herhalde.

arkadaşlar kısmetse bende stroen c3 almayı düşünüyom bu araç hakında fikri olanlütfen bilgilendirsin tşklr..

Üst Alt